![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 5 Pomógł: 0 Dołączył: 8.04.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
WItam
Potrzebuje jakiejs instrukcji konfiguracji phpMyAdmin'a. Próbowałem sam to napisać ale niestety w połowie stanąłem i nie potrafie tego dokończyć. Moze ktoś pomoże mi to skończyć...Moja wersja to phpMyAdmin-2.11.5-all-languages. parametry konta: nazwa uzytkownika db:db444562 nazwa bazy danych: db444562 adres serwera Mysql:mysql1.yoyo.pl Tyle zrobilem: - wypakowałem dziada na serwer - stworzyłem plik cofig.inc.php i zadeklarowałem: $cfg['blowfish_secret'] = 'frazakodujaca'; $cfg['Servers'][$i]['auth_type'] = 'cookie'; $cfg['Servers'][$i]['host'] = 'mysql1.yoyo.pl'; $cfg['Servers'][$i]['connect_type'] = 'tcp'; $cfg['Servers'][$i]['compress'] = false; $cfg['Servers'][$i]['extension'] = 'mysql'; $cfg['Servers'][$i]['controluser'] = 'db444562'; $cfg['Servers'][$i]['controlpass'] = 'haslo'; $cfg['Servers'][$i]['pmadb'] = 'phpmyadmin'; $cfg['Servers'][$i]['bookmarktable'] = 'pma_bookmark'; $cfg['Servers'][$i]['relation'] = 'pma_relation'; $cfg['Servers'][$i]['table_info'] = 'pma_table_info'; $cfg['Servers'][$i]['table_coords'] = 'pma_table_coords'; $cfg['Servers'][$i]['pdf_pages'] = 'pma_pdf_pages'; $cfg['Servers'][$i]['column_info'] = 'pma_column_info'; $cfg['Servers'][$i]['history'] = 'pma_history'; $cfg['Servers'][$i]['designer_coords'] = 'pma_designer_coords'; $cfg['UploadDir'] = ''; $cfg['SaveDir'] = ''; ... i tyle chce sie zalogowac login: db444562 i haslo:haslo i chyba 10 min kisi i blad. Błąd 500 Wystąpił błąd podczas przetwarzania skryptu. Prawdopodobnie:
Od razu mowie ze wrzucilem to na konto yoyo.pl i tam mam juz phpMyAdmina i odowoluje sie to tej samej bazy danych co ten drugi phpmyadmin...chodzi mi tylko o to zeby go poiprawnie skonfigurowac bo potrzebuje miec opis do tego. Ten post edytował Cutin 8.04.2008, 11:10:57 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 03:17 |