![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 654 Pomógł: 17 Dołączył: 19.03.2006 Skąd: z kosmosu ;) Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
@edit
Ocena portalu zakończona ![]() Widzę że nie jest zbyt wysoka, ale portalu nie usunę - zawsze ktoś może go znaleźć w google i jakoś wykorzystać. Zostanie on jaki jest, i zacznę bardziej rozwijać Filmotekę (Temat: WWW Filmoteka FLV) Widzę że dużo ludzi ciągnie do tematów które można krytykować niż do tych w których można coś mądrego napisać... - w filmotece (w ciągu tygodnia lub dwóch chyba jest mniej odwiedzin tematu niż w tym który ma jeden dzień ;o) Dziękuję, Babcia@Stefa Ten post edytował Babcia@Stefa 8.04.2008, 14:24:05 -------------------- Środowisko testowe (desktop) - Gedit, lighttpd, sftp, rsync, xfce4-terminal, chromium, firefox4 | System: Gentoo ~x86
O'Neill - serwer WWW @ lighttpd, links, nano, rsyncd, sftpd | System: Debian ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 873 Pomógł: 152 Dołączył: 9.04.2006 Skąd: Berlin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Eee, nieprzydatne według mnie. Nie pobije to innych serwisów no ale cóż.
Co do wyglądu, brzydki. Nie pasuje logo do całości. "Szukaj w internecie" nie widać prawie. Ogólnie serwis nieprzydatny i robiony tylko, żeby robić. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 387 Pomógł: 273 Dołączył: 18.02.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie wiem czy to zauważyłeś, ale kodowanie jest niepoprawne.
-------------------- XMPP: l0ud@chrome.pl
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 654 Pomógł: 17 Dołączył: 19.03.2006 Skąd: z kosmosu ;) Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zauważyłem... ale cóż na localhoscie miałem ustawione w .htaccess na ISO-8859-2 i nie było krzaczków.
Po uploadzie na serwer zauważyłem krzaczki - to raczej wina serwera, muszę to naprawić.. @bim2 Ty lepiej nawet nie wchodź do mojich tematów na forum. Sam jesteś bezużyteczny --zamoderowane-- Potrafisz tylko kraść cudze pomysły i realizacje. - Stworzyłem portal "Filmoteka FLV" do pobierania filmów - --zamoderowane-- pomysł z pobieraniem zakładkowym, skopiowałeś obrazek (tło paneli), twoja strona obsługuje tylko portale które moja obsługuje - dokładnie tak. --zmoderowane-- Dziękuję, Babcia@Stefa Ten post edytował Cysiaczek 7.04.2008, 19:09:32 -------------------- Środowisko testowe (desktop) - Gedit, lighttpd, sftp, rsync, xfce4-terminal, chromium, firefox4 | System: Gentoo ~x86
O'Neill - serwer WWW @ lighttpd, links, nano, rsyncd, sftpd | System: Debian ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 387 Pomógł: 273 Dołączył: 18.02.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Widać, że trochę szybko robione i są błędy. Prawie wszystko 'w budowie' i w logo: "Ściągaj pliki z globalnYego internetu"
![]() -------------------- XMPP: l0ud@chrome.pl
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 240 Pomógł: 13 Dołączył: 1.06.2007 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
@Babcia@Stefa - spokojnie
![]() ![]() -------------------- Good programming is 99% sweat and 1% coffee.
Make it idiot proof and someone will make a better idiot... |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 873 Pomógł: 152 Dołączył: 9.04.2006 Skąd: Berlin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
GNIDa mówi, że serwis ten jest naprawdę niepotrzebny. Każdy może wejść w google i wyszukać, zresztą jest wiele for, gdzie one udostępniaja pliki na serwisach do uploadu. Wyszukałem gta san andreas i pisze że nie znalazło nic. Ehhh. Szkoda gadać. Ja skopiowałem? Od ciebie? Nie będę nawet się kłócił ale zobacz ile tego w necie jest Panie Babcia. Zresztą twoj portal nie oferował konwersji na .avi i najlepsze, że mi nie działał.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 291 Pomógł: 156 Dołączył: 23.09.2007 Skąd: ITALY-MILAN Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
E tam czasami zjeba* kogos trzeba
![]() -------------------- Zainteresowania: XML | PHP | MY(SQL)| C# for .NET | PYTHON
http://code.google.com/p/form-builider/ Moj blog |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 4 465 Pomógł: 137 Dołączył: 26.03.2004 Skąd: Gorzów Wlkp. ![]() |
@Babcia@Stefa - możecie się wyzywać, ale prywatnie. Jeszcze raz nazwiesz kogoś publicznie złodziejem bez pokrycia, to inaczej pogadamy. To jest pomówienie.
-------------------- To think for yourself you must question authority and
learn how to put yourself in a state of vulnerable, open-mindedness; chaotic, confused, vulnerability, to inform yourself. Think for yourself. Question authority. |
|
|
![]()
|
|
Przepraszam za wyzwiska publiczne
![]() -- Piszcie tu zauważalne błędy, wszystkie poprawię; Wiem o złym kodowaniu, błędzie w logu. Dziękuję, Babcia@Stefa -------------------- Środowisko testowe (desktop) - Gedit, lighttpd, sftp, rsync, xfce4-terminal, chromium, firefox4 | System: Gentoo ~x86
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 463 Pomógł: 49 Dołączył: 27.12.2007 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
sam portal mi do gustu nie przypadł bo wydaje sie troche nie potrzebny do tego samego mozna dojsc wpisując komendę w googl-u, jednak brawa za zacięcie to pisania portali, zawsze poszerza to twoja wiedze z programowanie etc..
Pozdrawiam Piniek ;] -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 869 Pomógł: 53 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: Przeworsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No i od razu zmiana tonu rozmowy
![]() Moim zdaniem powinieneś wziąć się za jakiś bardziej ambitny projekt i na prawdę nauczyć się poprzez praktykę co to jest pisanie rozbudowanych stron. No nie wiem, może strona o grach, hmm albo taka rozbudowana lista na której będą fora podzielone na kategorie i do tego komentarze, oceny. blkjgjbsfbfbg kurka, no dobra a bierz sobie ten pomysł ![]() ![]() Ten post edytował Kildyt 7.04.2008, 21:28:15 -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 662 Pomógł: 45 Dołączył: 26.03.2007 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Szukałem kilku popularnych wyrażeń i za każdym razem nic nie znalazło. Serwis nie potrzeny, zrobiony aby coś zrobić
Ocena: 0. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 1 Dołączył: 27.03.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No bo to wczesna beta . Funkcja wyszukiwania dostanie dodana pozniej
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 21 Pomógł: 3 Dołączył: 4.07.2006 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nic na tej stronie nie działa. Nie ma co oceniać.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 147 Pomógł: 3 Dołączył: 28.12.2007 Skąd: toronto Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
powiem krótko
byzydura ![]() Ten post edytował punkomuzykant 7.04.2008, 23:15:19 |
|
|
![]()
|
|
No i od razu zmiana tonu rozmowy ![]() Moim zdaniem powinieneś wziąć się za jakiś bardziej ambitny projekt i na prawdę nauczyć się poprzez praktykę co to jest pisanie rozbudowanych stron. No nie wiem, może strona o grach, hmm albo taka rozbudowana lista na której będą fora podzielone na kategorie i do tego komentarze, oceny. blkjgjbsfbfbg kurka, no dobra a bierz sobie ten pomysł ![]() ![]() Co masz konkretnie na myśli? ![]() Raczej gry mnie nie interesują.. Może mm... strona do pomniejszania rozdzielczości w grach java na komórkę oraz do pomniejszania obrazków (wiem każdy to potrafi ale można szybko i dokładnie przez WWW)? Do końca tygodnia postaram się coś spróbować z tymi grami java ![]() ![]() Dziękuję, Babcia@Stefa -------------------- Środowisko testowe (desktop) - Gedit, lighttpd, sftp, rsync, xfce4-terminal, chromium, firefox4 | System: Gentoo ~x86
|
|
![]()
|
|
To też taki mniejszościowy projekt
![]() Co do zip/rar, w manualu opisali jak to używać i to ładnie działa na standardowych serwerach ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 869 Pomógł: 53 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: Przeworsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Takie zmniejszanie, kompresja czy coś tam jeszcze to są takie pierdoły na które użytkownik rzadko wchodzi i gdy zrobi to co miał zrobić to zamyka tą stronę.
Nie zajmuj się takimi małymi projektami. Napisz jakiś na prawdę rozbudowany skrypt, a nie coś w stylu prostych kodów na których uczymy się w szkole gimnazjalnej. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Szkole gimnazjalnej.... Chyba mówiłeś coś o formatowaniu tesktu w wordzie ;| Nic nie ma o programowaniu, a jak pokazałem włąsnego Frameworka babka spytała się czy używam cuteNews :/
Najlepiej napisz dla siebie, jakiś CMSik na początek, albo jak pisze forum ![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 07:12 |