![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 7.04.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Chcę zrobić tak, aby po x sekundach załadowała mi się nowa strona w ramce. Po kolejny x sekundach kolejna strona zamiast poprzedniej ramki.
Wszystko by było łatwe, ale nie mogę ingerować w strony które mają sie zmieniać. Musi być jeden skrypt i nic więcej. Może być w dowolnym języku, najlepiej html. Lecz w HTML'u wogóle nie wiem jak to ugryźć Pozdrawiam Ten post edytował coolersss 9.04.2008, 10:36:03 |
|
|
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 244 Pomógł: 21 Dołączył: 10.02.2008 Skąd: Załęcze Wielkie Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
http://webm.wordpress.com/2007/08/04/przek...ony-6-sposobow/
nie będę kopiować... poczytaj ![]() oczywiście rozwiążesz to za pomocą while + time + header również nawet łatwiej ![]() Ten post edytował help_mee 7.04.2008, 17:07:54 -------------------- Amentis dolet!
Deus et patria! » Pomogłem? Kliknij Pomógł. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 7.04.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
4. Pseudo-przekierowanie przez ramkę FRAME
<!DOCTYPE html PUBLIC “-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN” “http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd”> |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 244 Pomógł: 21 Dołączył: 10.02.2008 Skąd: Załęcze Wielkie Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
robisz w php while ale przed definiujesz zmienną czas co jaki ma być wykonywana pętla a w pętli wstawiasz header
![]() -------------------- Amentis dolet!
Deus et patria! » Pomogłem? Kliknij Pomógł. |
|
|
![]()
|
|
tyle, że chcę to zrobić dla ramki, bo tak jak ty piszesz to otwieranie strony skończy sie na pierwszym otwarciu.
Jeszcze raz napisze o co mi chodzi : wchodzimy na strone, i po czasie x stara ramka zamienia się na nową, i później kolejna na nową itd. taki "gif" w ramce ze stron www ;-) |
|
|
![]()
|
|
![]() Administrator wortalu Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 960 Pomógł: 39 Dołączył: 21.10.2003 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Proszę o poprawę tytułu tematu na zgodny z regulaminem działu przedszkole inaczej zostanie zamknięty.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 04:24 |