![]() |
![]() ![]() |
![]() |
--cesarks-- |
![]()
|
Goście ![]() |
Witam,
W jaki sposób mogę za pomocą skryptu php wczytać nową stronę, lub ją otworzyć w nowym oknie? np. Mamy stronę WWW z formularzem obsługiwanym przez skrypt php, w skrypcie jest warunek, jeżeli wprowadzone dane posiadają odpowiedni ciąg znaków to powinna zostać załadowana do przeglądarki strona xxx.html a jeżeli nie to strona yyy.html. Strony te mogą również zostać wyświetlone w nowym oknie. pozdrawiam
Powód edycji: dodalem tag (cysiaczek)
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 4 465 Pomógł: 137 Dołączył: 26.03.2004 Skąd: Gorzów Wlkp. ![]() |
PHP nie ma takich możliwości. Możesz to zrobić za pomocą JavaScript - http://developer.mozilla.org/en/docs/DOM:window.open
Pozdrawiam. -------------------- To think for yourself you must question authority and
learn how to put yourself in a state of vulnerable, open-mindedness; chaotic, confused, vulnerability, to inform yourself. Think for yourself. Question authority. |
|
|
--cesarks-- |
![]()
|
Goście ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 590 Pomógł: 40 Dołączył: 11.01.2007 Skąd: Centrum Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Próbowałem wyświetlić link do strony po wykonaniu skryptu, ale nie działa:
nie wiem może coś ze składnią jest nie tak? Kolorowanie składni już powinno Ci powiedzieć co jest nie tak. Wywal " który masz postawiony przed </a> -------------------- 404
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 09:06 |