![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 Pomógł: 0 Dołączył: 26.10.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
witam,
mam problem z formularzem. Nie moge sie doszukac jak wyjsc z tej sytuacji a wszystkie moje proby koncza sie fiaskiem. Moj problem polega na danych z 2-och formularzy, gdzie w pliku podsumowujacym powinny sie wyswietlic dane z tych formularzy. Prosty przyklad: plik konfigurator plik konfigurator2 plik podsumowanie
W tym momencie wyswietli mi sie 'nazwisko', ale jak zmodyfikowac te pliki zeby wyswietlaly sie dane z obu formularzy? Jak skorzystac z sesji w takim przypadku? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 296 Pomógł: 32 Dołączył: 3.01.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Chyba dość prosto
![]() Zrób start sesji w konfiguratorze, zarejstruj zmienne, w konfiguratorze2 przypisz dane do zmiennych, a w podsumowaniu wypisz zmienne + zmienne z sesji to jeden wariant, a drugi: w konfiguratorze2 zrób dwa ukryte pola, które beda przyjmowały wartości z konfiguratora i wtedy beda przesyłane dalej - wyglada to tak: konfigurator konfigurator2 i mysle, ze sprawa załatwiona ![]() Ten post edytował isso 6.04.2008, 20:19:09 -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 6.07.2025 - 16:33 |