![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 88 Pomógł: 4 Dołączył: 6.02.2008 Ostrzeżenie: (30%) ![]() ![]() |
Podany Skypt Przezemnie nie działą a błędy są takie. "Parse error: syntax error, unexpected T_IF in /var/www/sites/yoyo.pl/b/i/biznestest/adm/ban.php on line 7" Prosze pomóżcie. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 217 Pomógł: 23 Dołączył: 2.12.2007 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Brak średnika w linii 6.
-------------------- Masz swoje mieszkanie i chcesz je wynająć? Sprawdź ofertę Zarzadządzanie Najmem
WRONA.IT - pozycjonowanie stron www.ecyklopedia.pl |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 88 Pomógł: 4 Dołączył: 6.02.2008 Ostrzeżenie: (30%) ![]() ![]() |
teraz Błędów Nie wywala ale Pusta strona się wyświetla a zbanowałem sam siebie ;d
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 217 Pomógł: 23 Dołączył: 2.12.2007 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No to znaczy że zadziałało... daj jakiegoś else { } i już.
-------------------- Masz swoje mieszkanie i chcesz je wynająć? Sprawdź ofertę Zarzadządzanie Najmem
WRONA.IT - pozycjonowanie stron www.ecyklopedia.pl |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 244 Pomógł: 21 Dołączył: 10.02.2008 Skąd: Załęcze Wielkie Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
teraz Błędów Nie wywala ale Pusta strona się wyświetla a zbanowałem sam siebie ;d Pusta? To sie nie zbanowałeś bo jak byś się zbanował to by napis się wyświetlił ![]() -------------------- Amentis dolet!
Deus et patria! » Pomogłem? Kliknij Pomógł. |
|
|
![]()
|
|
Dalem else i wyswietla mi all ok
a w bazie mam tak id|ip I jestem tam dodany :/ |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 1 566 Pomógł: 37 Dołączył: 14.05.2003 Skąd: Kraków ![]() |
Spróbuj takie coś. |
|
|
![]()
|
|
Dzięki
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 244 Pomógł: 21 Dołączył: 10.02.2008 Skąd: Załęcze Wielkie Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Możesz też zrobić tak że na każdą stronę wklejasz lub includujesz to i tworzysz plik baned.php gdzie będzie wiadomość
-------------------- Amentis dolet!
Deus et patria! » Pomogłem? Kliknij Pomógł. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 10:38 |