![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 13 Pomógł: 0 Dołączył: 21.10.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
To jest skrypt na wyświetlanie serwerów ale on wyświetla wszystkie a ja chciałbym żeby on wyświetlał tylko te online. Czy ktoś by mógł go jakoś przerobić żeby wyświetlał tylko te online?
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 385 Pomógł: 48 Dołączył: 23.05.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
gdy serwer jest używany to wykonywane jest update np. to pola online z wartością tak danego serwera i do zapytania
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 13 Pomógł: 0 Dołączył: 21.10.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A czy mógł byś mi ten cały skrypt przedstawić w jedym bo mi jakieś błędy wychodzą.
Jeszcze bazę dam:
|
|
|
![]()
|
|
![]() Administrator wortalu Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 960 Pomógł: 39 Dołączył: 21.10.2003 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Przenoszę na przedszkole i proszę o poprawę bbcode.
|
|
|
![]()
|
|
Czy ktoś może mi pomuc bo te skrypty nie dzałają
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 296 Pomógł: 32 Dołączył: 3.01.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
pomóc przez ó
![]() ![]() a co do samego tematu... to zakładając, że skrypt, który podałeś wyświetla wszystkie serwery, a jednoczesnie w bazie są podane wszyskie informacje o aktualnym stanie serwera to tylko sprawdzasz wartość w czasie zapytania dla 'stan serwera' tak jak już wczesniej ktoś napisał... -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 385 Pomógł: 48 Dołączył: 23.05.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |