![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 74 Pomógł: 0 Dołączył: 3.03.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam mam pytanie chce wykonac INSERT ale nie moge sobie poradzić z prawidłowa składnia
Jest tabelu User i pola Username i status Chciałbym aby w tabeli User dodał wartość "tak" do pola "status" gdzie nazwa uzytkownika to login przekazywany w sesji Próbowałem tak ale wywala błedy ze składnią
Prosze o pomoc bo nie moge sobie z tym poradzić Ten post edytował molesta 5.04.2008, 19:30:05 -------------------- Spolszczenie Dolphin oraz Forum wsparcia
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 291 Pomógł: 156 Dołączył: 23.09.2007 Skąd: ITALY-MILAN Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Powinno byc dobrze jak nie to uzyj update P.S lejto w sumie tak zapomnialo mi sie nigdy nioe robielm polecenia insert z kaluzule where wiec nie wiedzialem ![]() Ten post edytował marcio 5.04.2008, 19:34:13 -------------------- Zainteresowania: XML | PHP | MY(SQL)| C# for .NET | PYTHON
http://code.google.com/p/form-builider/ Moj blog |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 385 Pomógł: 48 Dołączył: 23.05.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
to chyba update musi być no nie? jak masz where
-------------------- |
|
|
--anonim-- |
![]()
|
Goście ![]() |
<?php
$query = mysql_query("INSERT INTO Users WHER Username = $_SESSION['s_username'] (status) VALUE (tak)") or die(mysql_error()); ?>
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 291 Pomógł: 156 Dołączył: 23.09.2007 Skąd: ITALY-MILAN Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Czyli
-------------------- Zainteresowania: XML | PHP | MY(SQL)| C# for .NET | PYTHON
http://code.google.com/p/form-builider/ Moj blog |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 74 Pomógł: 0 Dołączył: 3.03.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Niedziała :/
Może ja dokładniej wytłumacze o co mi chodzi Integruje PayPal ze stroną i po weryfikacji platności powinien dodać do pola status wartość "tak" oto cały kod:
prosze zerknać na fragment
Jest on odpowiedzialny za funkcje wykonywane po weryfikacji platności jesli wynik jest pozytywny A to struktura tabeli Dziekuje za chęci ![]() Już sobie poradziłem z tym fantem Pozdro -------------------- Spolszczenie Dolphin oraz Forum wsparcia
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 3.07.2025 - 16:36 |