![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 Pomógł: 0 Dołączył: 4.04.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Szukam takiego właśnie CMSa, mam nadzieję, że któraś z osóbprzeglądających forum zna może coś takiego. Niestety nie udało mi się znaleźćniczego w tym stylu w internecie.
CMs powinien oferować przynajmniej: -ograniczona edycję dla użytkownika/członka( tylko do osobistych danych wprofilu) -możliwość logowania przez panel do bazy dla każdego z założonym kontem -listę członków z imieniem nazwiskiem, datą przystąpienia -edytowalny przez admina profil członka z podstawowymi danymi i projektami wktórych uczestniczy/ła dana osoba. -podział członków pod kątem kategorii np projektów. -możliwość edytowania i tworzenia nowych kategorii i tabel -wersja językowa pl lub ang Wiem, że mogę zrobić cos w tym stylu przez joomlę(choć nie wszystko), alechciałbym coś samodzielnego. Im więcej opcji tym lepiej. Gdyby ktoś znal bardziej rozwinięte systemy dla NGO i org. non profit itp torównież proszę o linka Z góry wielkie dzięki! Pozdrawiam Ten post edytował Esteledain 4.04.2008, 21:36:37 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 25.08.2025 - 04:06 |