![]() |
![]() ![]() |
![]() |
-Potasiak- |
![]()
|
Goście ![]() |
Witam! Mam problem ze stronicowaniem. Żaden gotowy skrypt nie chciał działać poprawnie.
Oto kod:
Zmienne: $query - mysql_query("SELECT * FROM tablica WHERE pokaz=1 AND kategoria=".$kat) $all - mysql_num_rows($query) $per_page - 10 $page - $_GET['site'] $sites - ceil($all / $per_page) Problem polega na tym, że pokazuje mi się jedynie << lub >> i aktualny numer strony ( z pętli for - np. [1] ).Co mam zrobić, aby wyświetlały się wszystkie numery stron? Aha - dodam, że jak wyświetlam zmienną $sites, to pokazuje ona faktyczną ilość stron. Bardzo proszę o pomoc. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 66 Pomógł: 7 Dołączył: 17.12.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
uzyj stronicowania nospora napewno dziala w instrukcji masz ladnie napisane jak uzyc
http://nospor.pl/pager.html |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 7 494 Pomógł: 302 Dołączył: 31.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
-Potasiak- |
![]()
|
Goście ![]() |
Problem nie zniknął. Na stronie 1 pokazywane jest normalnie [1] jako nie-link, a na kolejnych stronach pokazywany jest tylko link [2] lub [3] itd.(pojedyncza strona).
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 12.06.2025 - 22:15 |