![]() |
![]() ![]() |
![]() |
--Mati-- |
![]()
|
Goście ![]() |
Hej
![]() Chciałbym zapisać wylosowany ciąg cyfr do jednej zmiennej, kod mam taki:
I jak będę chciał zapisać $tbl[$tablica] do pliku albo bazy to zapisuje mi tylko jedną wylosowaną liczbę, a chciałbym zrobić aby zapisał mi cały powstały ciąg cyfr jako jedna zmienna. Mógłby mi ktoś pomóc? |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 244 Pomógł: 21 Dołączył: 10.02.2008 Skąd: Załęcze Wielkie Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
itd. .= dopisuje na koniec ![]() Ten post edytował help_mee 4.04.2008, 16:14:45 -------------------- Amentis dolet!
Deus et patria! » Pomogłem? Kliknij Pomógł. |
|
|
--Mati-- |
![]()
|
Goście ![]() |
Nadal zapisuje mi 1 albo 2 liczby. A chcę żeby mi wyświetlał 5 cyfr tylko że w różnej kolejności.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 7 494 Pomógł: 302 Dołączył: 31.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
--Mati-- |
![]()
|
Goście ![]() |
Teraz działa, ale powstał jeden problem, pobieram z pliku tekstowego do tablicy cytaty, jest ich 10 a skrypt widzi tylko ten ostatni, dlaczego? Wszystko działało do czasu aż mike wkleiłem Twój kod który działa.
Ok działa jak należy miałem w złym miejscu postawiony znak } i dlatego czytał tylko ostatni. Do moderatorów: Prosiłbym o przyznanie punktu pomógł użytkownikowi help_mee i mike za pomoc ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 6.07.2025 - 02:27 |