![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 5 Pomógł: 0 Dołączył: 4.04.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam problem techniczny , nie wyświetla mi się takie małe cos na stronie jak arrows.gif
w nawigacji menu > o mnie > przejścia wyskakuje takie puste okno jakby nie było ściezki badz juz nie wiem czego ... http://artplusnet.com/mikser/ jako ze jestem poczatkujaca w pisaniu czegokolwiek i raczej korzystam z automatów to sie troche pogubiłam, nie wiem co dalej zrobic... barrrrdzoooo prosze o pomoc!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() M. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 148 Pomógł: 230 Dołączył: 26.03.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam problem techniczny , nie wyświetla mi się takie małe cos na stronie jak arrows.gif w nawigacji menu > o mnie > przejścia wyskakuje takie puste okno jakby nie było ściezki badz juz nie wiem czego ... http://artplusnet.com/mikser/ jako ze jestem poczatkujaca w pisaniu czegokolwiek i raczej korzystam z automatów to sie troche pogubiłam, nie wiem co dalej zrobic... barrrrdzoooo prosze o pomoc!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() M. uspokoj sie i opisz dokladnie, bo z tego co napisalas nie da sie nic wywnioskować -------------------- ET LINGUA EIUS LOQUETUR IUDICIUM
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 5 Pomógł: 0 Dołączył: 4.04.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Robie strone internetowa pod adresem www.artplusnet.com/mikser
wyskakuje mi tam bład w menu nawigacyjnym pod pozycją o mnie , która rozwija sie na przejscia powinien ukazywac sie przycisk arrows.gif a pokazuje sie puste okno? nie wiem jak to zmienic albo jak go usunąc zupełnie. to menu robiłam w fireworks i przycisk pojawił sie automatycznie dzieki |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 590 Pomógł: 40 Dołączył: 11.01.2007 Skąd: Centrum Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Z tego co widzę to podajesz w kodzie do menu ścieżkę dostępu do tego pliku menu/arrows.gif ... plik w lokalizacji jest .. ale może trzeba podać ścieżkę całą do pliku żeby się poprawnie wyświetlił.
Pokaż kod jak tworzy się menu ( kod strony lub pliku js ) napisz w jakim folderze jest umieszczony plik js ( o ile taki jest ) -------------------- 404
|
|
|
![]()
|
|
co znaczy cała sciezkę?? ja naprawde jestem poczatkujaca..... :/
js jest www.artplusnet.com/mikser/menu/mm_menu.js |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 590 Pomógł: 40 Dołączył: 11.01.2007 Skąd: Centrum Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
co znaczy cała sciezkę?? ja naprawde jestem poczatkujaca..... :/ js jest www.artplusnet.com/mikser/menu/mm_menu.js W tym kodzie co pokazałaś ścieżka wygląda OK. A pokaż plik index ( główny - wklej jego kod na forum korzystając z odpowiedniego BBCode ) -------------------- 404
|
|
|
![]()
|
|
widze ze nikt mi nie umie pomóc ...
![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
w kodzie js masz ustawione tak:
../menu/arrows.gif co daje adres: http://artplusnet.com/menu/arrows.gif ale twoj obrazek jest pod adresem: http://artplusnet.com/mikser/menu/arrows.gif czyli w kodzie js powinnas miec: menu/arrows.gif I nic wiecej nie jetem ci wstanie powiedziec bo nie wiem jak budujesz ten js, skad sie wzial ten ../menu/arrows.gif, gdzies sama zapodajesz? Cytat widze ze nikt mi nie umie pomóc ... Przeciec proszono cię bys podala kod, podala wiecej informacji a ty tylko "jeczysz". Czasami ciezko pomoc jak nie ma wspolpracy obustronnej
-------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
pod tym adresem jest kod, www.artplusnet.com/mikser/menu/mm_menu.js mimo zmian na menu/arrows.gif nie pokazuje sie dalej, co moge jeszcze zrobić?? czy da sie go wogóle wyrzucic tak aby nie zniszczyć reszty tzn zeby sie prawidłowo reszta wyświetlała??
help!!!!! |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 10:27 |