![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 154 Pomógł: 1 Dołączył: 24.04.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
witam
mam gotowy projekt, ale na sf_sandbox na windowsie na xampp, gdy chce zrobic symfony freeze wypisuje exception You can only freeze when lib/symfony is empty dlaczego tak jest, czy z sf_sandbox moge projekt przenosic, czy najpier go przeniesc na zainstalowane recznie symfony, i pozniej dopiero przenosic proszę o pomoc Stachu |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 12 Pomógł: 3 Dołączył: 8.05.2007 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
symfony freeze służy do "zamrożenia" wersji, nie do "odmrożenia". Sandbox już ma taki "freeze" zrobiony, i zawiera odpowiednie dane w katalogu lib/.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 154 Pomógł: 1 Dołączył: 24.04.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
dziekuje serdecznie za pomoc
Stachu pozwole sobie zadac jeszcze jedno pytanie czy jesli przenoszy projekt z sf_sandbox gdzie indziej dziala mi jak trzeba, to czy jednak powinienem sobie najpierw przeniesc project na zainstalowany recznie symfony, i dopiero z tamtąd poprzez freeze przeniesc gdzie indziej a nie z sf_sandbox, na czym trace jesli przenosze projekt na serwer z sf_sandbox, a nie z recznie zainstalowanego symfony? przepraszam ze takie pytani zadaje, pewnie to wszystko w dokumentacji pisze, ale nie mam czasu, termin mnie goni bede wdzieczny za podpowiedzi pozdrawiam Stachu |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 12 Pomógł: 3 Dołączył: 8.05.2007 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat(stachuf11 @ 2.04.2008, 22:53:45) na czym trace jesli przenosze projekt na serwer z sf_sandbox, a nie z recznie zainstalowanego symfony? Jeżeli symfony jest z PEAR albo z APTa, to daje się ono łatwiej aktualizować. Jeżeli masz symfony zamrożone wewnątrz aplikacji (tak jest w przypadku sandboxa), to jego aktualizacje musisz przeprowadzać dla każdej aplikacji ręcznie. Ten post edytował Wojciech Bańcer 3.04.2008, 07:48:59 |
|
|
![]()
|
|
dzieki za informacje
Stachu |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 20:07 |