![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 387 Pomógł: 273 Dołączył: 18.02.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam. Zastanawiam się, czy instnieje jakiś w pełni polski (napisany przez Polaków) skrypt forum? Nie interesują mnie modyfikacje takie jak phpBB by Przemo tylko pełny skrypt, pisany od podstaw.
![]() ![]() Nie jestem pewny czy na tym forum, ale znalazłem już kiedyś podobny topic. Niestety, za nic nie mogę się go doszukać ![]() Pozdrawiam -------------------- XMPP: l0ud@chrome.pl
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 662 Pomógł: 45 Dołączył: 26.03.2007 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jest masa, tylko że są to małe skrypty, nie rozbudowane tak jak phpBB
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 476 Pomógł: 1306 Dołączył: 6.08.2006 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
OpenPowerBoard nie jest przypadkiem takim projektem?
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 387 Pomógł: 273 Dołączył: 18.02.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Crozin, dzięki, dokładnie o to mi chodziło
![]() Moli, mogą być i małe skrypty. Jak znasz jakieś, podaj proszę nazwy ![]() Pozdrawiam -------------------- XMPP: l0ud@chrome.pl
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 32 Pomógł: 4 Dołączył: 8.06.2007 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam nadzieję że wybaczone zostanie mi wygrzebanie tematu
![]() Otóż od jakiegoś czasu pracuję nad własnym skryptem forum. Nazwałem go Callisto, i jest dostępny do pobrania na Unisolutions.pl -------------------- I twitr, meh and code.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 14:14 |