![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 Pomógł: 0 Dołączył: 8.02.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
mam problem lekki
![]() Kod <?php
$subject = 'Formularz zgloszeniowy'; $emailadd = 'email'; $url = 'http://www.'; $req = '0'; $text = "rezultat formularza:\n\n"; //$space = ' '; $line = ' '; foreach ($_POST as $key => $value) { if ($req == '1') { if ($value == '') {echo "$key jest puste";die;} } $j = strlen($key); if ($j >= 20000) {echo "nazwa elementu $key nie moze zawierac wiecej niz 20000 znakow";die;} $j = 20 - $j; for ($i = 1; $i <= $j; $i++) {$space .= ' ';} $value = str_replace('\n', "$line", $value); $conc = "{$key}:$space{$value}$line"; $text .= $conc; $space = ' '; } mail($emailadd, $subject, $text, 'From: '.$emailadd.''); echo '<META HTTP-EQUIV=Refresh "Content-Type" CONTENT="0; URL='.$url.'">'; ?> -------------------- nie jestem programistą jestem grafikiem prosze o wyrozumiałość ;)
you want to see my gallery ? here you go visit this link: klakier666.deviantart.com |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 374 Pomógł: 149 Dołączył: 1.03.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jeśli chcesz mieć poprawnie zakodowane polskie znaki to zrób coś takiego:
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 Pomógł: 0 Dołączył: 8.02.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
mam to wstawic w aktualny kod ? ... ps 2 pytanie czy jest mozliwosc dodac do tego kodu funkcji przesylania plikow w zalaczniku ? przerobil by mi to ktos ?
-------------------- nie jestem programistą jestem grafikiem prosze o wyrozumiałość ;)
you want to see my gallery ? here you go visit this link: klakier666.deviantart.com |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 374 Pomógł: 149 Dołączył: 1.03.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat mam to wstawic w aktualny kod ? Oczywiście. W Twoim kodzie jakoś tam tworzysz odbiorcę i treść. To co Ci pokazałam to przykład. Po prostu u siebie musisz zmienić w funkcji mail nagłówek, którego konstrukcję Ci pokazałam. Co do załącznika to pogłówkuj nad tym.
I pamiętaj. Więcej się nauczysz jak sam dostosujesz to do swojego kodu niż jak ktoś to za Ciebie zrobi ![]() Ten post edytował JoShiMa 2.04.2008, 14:47:23 -------------------- |
|
|
![]()
|
|
mam cos takiego teraz ... pl znaki nie dzialaja .... why ? any idea ?
Ten post edytował klakier666 3.04.2008, 15:03:34 -------------------- nie jestem programistą jestem grafikiem prosze o wyrozumiałość ;)
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 20:07 |