![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 212 Pomógł: 0 Dołączył: 18.12.2003 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Yo!.
Od pewnego czasu mam dziwny (wkurzający) problem. Używam win2000 i jakieś 6 miesięcy temu zaatakował mnie blaster. Udało mi sie go usunąć jakąś najnowszą nakładką, i jakimiś jeszcze antyblasterami. No i niby wporządku bo blastera sie pozbyłem. Ale od tego czasu nęka mnie dziwny problem bo czasami podczas otwierania jakiejś strony pojawia mi sie taki błąd (na obrazku) Jest to naprawde różnie czasami pojawia sie bardzo rzadko a czasami jest upierdliwy i ciagle gdy chce otworzyć daną strone to sie pojawia. Wtedy zamyka mi daną strone i musze ją od nowa otwierać. A czasami nawet 10 razy z rzędu podczas otwierania tej strony sie pojawia. Nie jest to napewno wina strony bo pojawia sie na różnych, a później one działają. Jeżeli ktoś wie co to jest i jak sie tego pozbyć to prosze o help. Mam nadzieje że to nie jet jakaś pozostałóść po blasterze.... ![]() -------------------- "timeo danaos at dona ferentes"
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 660 Pomógł: 0 Dołączył: 28.08.2002 Skąd: Starachowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zainstaluj Netscape Navigatora albo Operę
![]() Radzę również przeinstalować windowsa, skoro miałeś wirusa to jest to wręcz konieczne, nie wiadomo co on tam napsuł w systemie. Dłużej zejdzie Ci z naprawieniem systemu, niż z reinstalacją. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 29 Pomógł: 0 Dołączył: 20.12.2003 Skąd: Bielsko-Biała Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ja mogę jedynie polecić Mozillę Firebird - www.mozillapl.org
-------------------- cieżko jest żyć lekko
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 217 Pomógł: 0 Dołączył: 5.10.2003 Skąd: Londyn / UK Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ja cos takiego mialem az do momentu zaisntalowania najnowszego IE 6 SP 1 ktorego ty nie masz
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 197 Pomógł: 0 Dołączył: 9.09.2003 Skąd: z Marsa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat ja mogę jedynie polecić Mozillę Firebird - www.mozillapl.org Dobrze gada.. Dać mu piwo ![]() Od tygodnia testowałem sobie IE 6.0 i Mozille 1.5 PL.. Skutek tego taki że dzisiaj przeszedłęm juz całkowicie na Mozille i nie mam zamiaru zmieniać ![]() Pozdro |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 66 Pomógł: 0 Dołączył: 22.04.2003 Skąd: Żory / K-ce Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Popieram całym ciałem! Mozilla jest b.dobra, jedyny minus w stosunku do IE to, że wolniej rysuje strony z dużą ilością grafiki. Ma za to fajny manager downloadu i haseł.
A od strony programistycznej - XUL. Miodzio dla programistów. -------------------- Gadu-Gadu: 3909164
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 064 Pomógł: 1 Dołączył: 22.01.2003 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Bla bla bla...
Bredzicie. Opera jest OK !! ![]() Fakt, chwilowo nie moge używać, bo nie jestem na swoim komputerze :S -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 46 Pomógł: 0 Dołączył: 6.12.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ja polecam Mozille.
-------------------- Testuj zawsze w 2-3 przeglądarkach!!!
101 rzeczy, które robi Mozilla, a nie robi IE |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 18 Pomógł: 0 Dołączył: 1.01.2004 Skąd: Kijów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Crazy Browser
![]() -------------------- gogogo dynamo ;)
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 8 Pomógł: 0 Dołączył: 24.02.2004 Skąd: Ornontowic (jak kto spyta gdzie to jest to zabije) Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mozilla wymiata, ale zwykla nie jakieś ogniste ptaki (FireBird), bo to jest jeśli dobrze pamiętam wersja okrojona.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 2 277 Pomógł: 6 Dołączył: 27.12.2002 Skąd: Wołów/Wrocław ![]() |
a ja uważam, ze jesli ktoś chce szybką i wygodną przegladarkę, to nie potrzebuje całego pakietu mozilli.
W takim przypadku świetnie się sprawdza [b]mozilla fire ![]() -------------------- "Niezależnie od tego, jakie masz osiągnięcia, ktoś Ci pomaga..."
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 46 Pomógł: 0 Dołączył: 6.12.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ja wolę Mozillę - jedna instalacja itd. Pozatym możliwość konfiguracji...
-------------------- Testuj zawsze w 2-3 przeglądarkach!!!
101 rzeczy, które robi Mozilla, a nie robi IE |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 335 Pomógł: 0 Dołączył: 15.11.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 21 Pomógł: 0 Dołączył: 11.11.2003 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 13.08.2025 - 23:49 |