![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 67 Pomógł: 0 Dołączył: 26.08.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
includuje plik na strone główną w której jest skrypt który wyswietla dymek po najechaniu na link problem jest taki ze plik includowany wpływa na wygląd całej strony otóż chciałem sie dowiedziec jak mozna go odzielic zeby nie działal z innymi linkami kombinowałem z iframe ale to chyba nie jest mądre rozwiązanie... chciałbym aby dymek pokazywal sie tylko w pliku includowanym a nie wdzedzie gdzie jest link...
Odwiedź moją stronę przy okazji ostatnio włamano mi sie na serwer i index zostal skasowany:( |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 590 Pomógł: 185 Dołączył: 19.04.2006 Skąd: Gdańsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Oczywiście, że Ci się ktoś włamał i jeszcze nieraz się włamie. Ile razy człowiek by nie pisał, żeby nie łączyć $_GET z include, to każdy tak robi
![]() Nie da się zrobić, tak jak mówisz. Nie ma znaczenia, czy masz: a b c czy: a include('b') c - to jest jedna i ta sama strona. Jak będzie 10 inkludów to i tak będzie to jedna strona, wysłana do przeglądarki. Sugeruję poprawić skrypt od "dymków", aby działał tylko dla tych linków, które chcesz. Na moim blogu jest np. coś takiego: - każdy link z klasą "poup" będzie otwarty w nowym oknie. Ty masz zrobić podobnie. Proponuję iść z tym do działu JS. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 29.06.2025 - 10:33 |