![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 30.03.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
1.Mam kilka plików .php ze "starej" wersji strony: rejestracja, logowanie itp
2.Chcę/muszę/byłoby miło gdybym ''dopasował" je do nowej wersji strony ....próby instalacji całej starej zawartości na serwerze nic nie dają 3.Przyjmę każdą dobrą radę |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 370 Pomógł: 43 Dołączył: 1.12.2007 Skąd: Kędzierzyn Koźle Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Z tego co napisałeś to raczej ciężko coś wywnioskować... Opisz bardziej problem, to jest jakiś cms?? przeniosłeś bazę danych??
-------------------- pretty as a shit.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 102 Pomógł: 10 Dołączył: 25.12.2005 Skąd: Ruda Śląska Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
jesli wogole nie dziala nic to albo nie masz zainstalowanego php na serwie albo zle skonfigurowales skrypt
pokaz pliki jesli mozesz -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 30.03.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cały problem wygląda tak: Potrzebuję "REJESTRACJĘ" i "LOGOWANIE" na swoje stronie. Mam ,ze starej strony, pliki php, które działały, ale podejrzewam ,że w oparciu o bazę MySQL...o której nie mam zielonego dopiero pojęcia. Starą bazę wykasowałem....a teraz znalazłem te pliki i zachciało mi się je dopasować do nowej wersji strony. Z przykrością dla siebie muszę stwierdzić ,że napisanie tego wszystkiego od początku jest po za moim zasięgiem.
Z partyjnym pozdrowieniem kremixer |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 1 566 Pomógł: 37 Dołączył: 14.05.2003 Skąd: Kraków ![]() |
Proszę poprawić temat, aby był zgodny z regulaminem.
Proszę także opisać bardziej swój temat i dodać kod. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 16:09 |