![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 94 Pomógł: 0 Dołączył: 9.03.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam mam takie proste zapytanie
wyswietla mi wszystkie dane o kategorie i podkategorie ale niestety jak dana kategoria nie ma podkategori to juz mi tego nie uwzglednia i pytanie do expertow jak to zmienic ![]() z gory dzieki |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 148 Pomógł: 230 Dołączył: 26.03.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam mam takie proste zapytanie
wyswietla mi wszystkie dane o kategorie i podkategorie ale niestety jak dana kategoria nie ma podkategori to juz mi tego nie uwzglednia i pytanie do expertow jak to zmienic ![]() z gory dzieki Jeżeli dobrze pamietam to w nazwach kolumn, tabel, baz danych nie powinno byc spacji... -------------------- ET LINGUA EIUS LOQUETUR IUDICIUM
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 94 Pomógł: 0 Dołączył: 9.03.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
po pierwsze w jaki sposob ma mi to pomoc?
po drugie gdzie ty tam widzisz spacje? po trzecie zapytanie dziala bez zarzutu tylko nie uwzglednia wybieranie rekordow ktore maja pusta podkategorie Ten post edytował di@blo 29.03.2008, 16:27:50 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 148 Pomógł: 230 Dołączył: 26.03.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
po pierwsze w jaki sposob ma mi to pomoc? po drugie gdzie ty tam widzisz spacje? po 3 zapytanie dziala bez zarzutu tylko nie uwzglednia wybieranie rekordow ktore maja pusta podkategorie srry mialem problem z przegladarka (kodowaniem) i pokazywal mi sie nadmiar spacji i kwadraciki -------------------- ET LINGUA EIUS LOQUETUR IUDICIUM
|
|
|
![]()
|
|
nie ma sprawy dzieki za chec pomocy a rozwiazanie wlasnie sam znalazlem
Ten post edytował di@blo 29.03.2008, 16:29:32 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 31.07.2025 - 10:36 |