![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 244 Pomógł: 21 Dołączył: 10.02.2008 Skąd: Załęcze Wielkie Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Oto skrypt:
Wylogować wyloguje (tzn. usunie sesje) ale nie przeniesie na url. Jest to błąd bo próbowałem:
i też nic... mam bezpieczny hosting i nie wyświetla mi błędów to też wpisałem:
Ale też nic... :?: Proszę o pomoc i z góry dziękuje ;* -------------------- Amentis dolet!
Deus et patria! » Pomogłem? Kliknij Pomógł. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 291 Pomógł: 156 Dołączył: 23.09.2007 Skąd: ITALY-MILAN Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Moze cos takiego
-------------------- Zainteresowania: XML | PHP | MY(SQL)| C# for .NET | PYTHON
http://code.google.com/p/form-builider/ Moj blog |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 244 Pomógł: 21 Dołączył: 10.02.2008 Skąd: Załęcze Wielkie Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
i nic
![]() -------------------- Amentis dolet!
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 175 Pomógł: 2 Dołączył: 22.03.2007 Skąd: localhost Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
zamien na
-------------------- "Homo sum, humani nihil a me alienum puto."
"Necessitas ultimum et maximum telum est." "Ventem seminabunt et turbinem metent." "Gallia est omnis divisa in partes tres..." |
|
|
![]()
|
|
wątpię aby to miało sens ale sprawdziłem i nic
:X -------------------- Amentis dolet!
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 291 Pomógł: 156 Dołączył: 23.09.2007 Skąd: ITALY-MILAN Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Jesli jestes pewny ze sesje sie niszcza to moze sproboj przekierowac za pomoca js?
-------------------- Zainteresowania: XML | PHP | MY(SQL)| C# for .NET | PYTHON
http://code.google.com/p/form-builider/ Moj blog |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 175 Pomógł: 2 Dołączył: 22.03.2007 Skąd: localhost Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
zamien header
Ten post edytował wert1 29.03.2008, 16:11:21 -------------------- "Homo sum, humani nihil a me alienum puto."
"Necessitas ultimum et maximum telum est." "Ventem seminabunt et turbinem metent." "Gallia est omnis divisa in partes tres..." |
|
|
![]()
|
|
wert1 to nic nie da bo próbowałem nawet aby zamiast przenosił robił print ale nic...
próbowałem też przekierować przez meta... Jakiś błąd zatrzymuje wykonanie skryptu ![]() -------------------- Amentis dolet!
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 131 Pomógł: 3 Dołączył: 9.02.2006 Skąd: moree.webd.pl Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Siemka, tak zrób powinno działać:)
Pozdro -------------------- Jeśli masz jakieś fajne tutki albo coś inne związane z php mysql AJAX to wejdź
tu WEJDZ TU I DODAJ !!! :) |
|
|
![]()
|
|
Tam mam i teraz działa ![]() Dziękuje wszystkim za pomoc :* -------------------- Amentis dolet!
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 01:43 |