![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 298 Pomógł: 447 Dołączył: 16.11.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
hmm nie mogę chyba wczytać tego z funkcji odczytywanej przez osobny plik js, a to dlatego że php musi odczytywać ciągle nowe zmienne. Zrobiłem coś takiego:
wszystko wczytywane jest przez while i dodawane do każdego wyniku z osobna... ale czy jest możliwość w tym JS utworzenia jednego diva który będzie na poczatku wyświetlał "rozwiń" a po kliknieciu w niego zamieni się automatycznie w "zwiń" ? Ten post edytował !*! 29.03.2008, 11:11:13 -------------------- Nie udzielam pomocy poprzez PW i nie mam GG.
Niektóre języki programowania, na przykład C# są znane z niezwykłej przenośności (kompatybilność ze wszystkimi wersjami Visty jest wiele warta). |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 222 Pomógł: 35 Dołączył: 6.02.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Spróbuj dostosować to do swoich potrzeb :
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 298 Pomógł: 447 Dołączył: 16.11.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
widzisz, problem polega na tym iż nie moge zastosować funkcji w tym, ponieważ musiałbym cały kod powtarzać w while, i przy 10000 wyniku to za dużo tego, każda funkcja musiałaby być przypisana do osobnego diva
-------------------- Nie udzielam pomocy poprzez PW i nie mam GG.
Niektóre języki programowania, na przykład C# są znane z niezwykłej przenośności (kompatybilność ze wszystkimi wersjami Visty jest wiele warta). |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 603 Pomógł: 131 Dołączył: 24.07.2007 Skąd: Górny Śląsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Raz byś sobie zdefiniował funkcję, a później ją wywoływał tylko. (10 000 razy to dużo, fakt, no ale jak inaczej)
![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
lord_t - do każdego diva musi być przepisana osobna funkcja... tzn. każdy div ma inną nazwę, i to w zależności od nazwy funkcja ma sprawdzać czy div jest ukryty/pokazany czy nie... jakbym napisał funkcje to nie odwołam się do niej bo niby jak?
-------------------- Nie udzielam pomocy poprzez PW i nie mam GG.
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 222 Pomógł: 35 Dołączył: 6.02.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
I tak w pętli generujesz nazwe DIV'a to co za problem tą samą wartość wpisać w wywołanie funkcji w zdarzeniu onclick ?
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 603 Pomógł: 131 Dołączył: 24.07.2007 Skąd: Górny Śląsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
do każdego diva musi być przepisana osobna funkcja... [...] jakbym napisał funkcje to nie odwołam się do niej bo niby jak? Czy ty rozumiesz istotę funkcji? Do każdego diva musi być przypisane osobne wywołanie funkcji a nie funkcja. Nie robi się tak: Cytat(pseudokod) fun1(){echo "Ala";} fun2(){echo "Kot";} fun3(){echo "mieć";} fun1();fun2();fun3(); tylko tak: Cytat(pseudokod) fun(argument){echo argument;}
fun("Ala");fun("Kot");fun("mieć"); -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 16:19 |