![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 910 Pomógł: 44 Dołączył: 20.02.2008 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
Witam. Mam skrypcik do edytowania danych w bazie z poziomu przegladarki. Oto on:
Bład zaden sie nie wyswietla ani nie wyswietla sie "Zapisano" czyli nie zmienia danych w bazie. Gdzie jest błąd?? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 463 Pomógł: 49 Dołączył: 27.12.2007 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 910 Pomógł: 44 Dołączył: 20.02.2008 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
Są efekty. Teraz mam cos takiego
Wyswietla ze zapisalo. Dane sa zmienione, ale na puste a powinny na dane z formularza. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 333 Pomógł: 137 Dołączył: 25.03.2008 Skąd: jesteś?? Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Sprzedać czy istnieje $_POST['data']; np w taki sposób:
echo"$_POST['data']"; I napisz jaki jest wynik tego działania... -------------------- Mój blog - o wszystkim i niczym ale zazwyczaj związane z informatyką! ;-)
Githube Usługi spawalnicze i monterskie | Park linowy Lublin i Okunince |
|
|
![]()
|
|
nic. jak wziolem aby wyswietlalo wszystkie dane to tez nic.
![]() naprawilem!!! ![]() Nazwa filmu jest dwuczlonowa tzn ze ma dwa slowa. Do formularza wczytuje tylko pierwsze slowo. Jak temu zaradzic?? |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 333 Pomógł: 137 Dołączył: 25.03.2008 Skąd: jesteś?? Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Musisz objąć słowa znacznikami np:
"Zjem Cię" czy 'Zjem Cię' i powinno działać... Daj np: <input value='$zmienna'/> Ten post edytował ShadowD 29.03.2008, 12:33:12 -------------------- Mój blog - o wszystkim i niczym ale zazwyczaj związane z informatyką! ;-)
Githube Usługi spawalnicze i monterskie | Park linowy Lublin i Okunince |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 148 Pomógł: 0 Dołączył: 8.06.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
musisz użwać cudzysłowu przy uzupełnianiu formaularza przez zmienną:
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 23:54 |