![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 201 Pomógł: 0 Dołączył: 1.07.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
Mam problem z IE7, a ogólnie chodzi o to, że piszę skrypt dodawania komentarzy. Skrypt działa w interfejsie PHP-Fusion. I problem jest taki, że pod IE7 dublują mi sie pozycje, tzn. dodam jeden komentarz, a mam 2, w FF wszystko jest normalnie, czym to jest spowodowane i jak to naprawić. Pozdrawiam i prosze o pomoc. Ps. Nie wiem którą część kodu wam załączyć, więc jeśli komuś będzie potrzebny kod, to niech mówi, to wtedy wrzucę. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 910 Pomógł: 44 Dołączył: 20.02.2008 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
a jak jest w innej przegladarce? moze klikasz odswiez w stronie ktora zapisuje. wtedy dubluje wpis. daj caly kod to bedzie latwiej ci pomoc
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 201 Pomógł: 0 Dołączył: 1.07.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
to kod formularza
a to kod odpowiedzialny za wstawienie rekordu do bazy:
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 910 Pomógł: 44 Dołączył: 20.02.2008 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
pierwsza linia kodu php. popraw if($_GET['a'] == 1) { na if($_GET['a'] == "1") {
Wiecej bledow moje oko nie wypatrzylo wiec wedlug mnie powinno dzialac |
|
|
![]()
|
|
dziala, tylko, że w IE dubluje pozycje, rozumiesz?? dodaje komentarz i dodaje mi 2 takie same
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 14:46 |