![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 14 Pomógł: 0 Dołączył: 10.12.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Pisze programik do obsługi sojuszy w travianie i napisałem parser wojsk...
tzn wprowadzam html i to już samo pobiera dane... jedyny problem to że nie mam pomysłu jak napisać funkcje która metodą POST przesyłała by kod strony do skryptu. Myślałem o użyciu Greasemonkey ale nie jestem najlepszy w javascript i mam ogromne problemy z napisaniem tego z góry dziękuje za pomoc edit: nie wiem co się stało że nie wszystko się wpisało w tytule. przepraszam i już poprawiłem ![]() Ten post edytował woolf864 29.03.2008, 16:51:06 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 148 Pomógł: 230 Dołączył: 26.03.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Pisze programik do obsługi sojuszy w travianie i napisałem parser wojsk... tzn wprowadzam html i to już samo pobiera dane... jedyny problem to że nie mam pomysłu jak napisać funkcje która metodą POST przesyłała by kod strony do skryptu. Myślałem o użyciu Greasemonkey ale nie jestem najlepszy w javascript i mam ogromne problemy z napisaniem tego z góry dziękuje za pomoc edit: nie wiem co się stało że nie wszystko się wpisało w tytule. przepraszam i już poprawiłem ![]() Ze wzgledu na ilosc kodu sam go napisalem (skrypt) ;/ dajkodzik.html kodstrony.php Ten post edytował pyro 29.03.2008, 14:53:48 -------------------- ET LINGUA EIUS LOQUETUR IUDICIUM
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 14 Pomógł: 0 Dołączył: 10.12.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
może nie do końca dobrze się wyraziłem
chodzi o to że napisałem parser strony z gry... pisze program do obsługi sojuszy i sprawa wygląda tak: ktoś wchodzi, skrypt grease monkey przesyła kod strony do mnie, ja parsuje i odczytuje interesujące mnie dane i zapisuje je do bazy danych. obsłużyć to w PHP potrafie... gorzej ze skryptem który odczyta źródło strony i przesle do skryptu... |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 24.07.2025 - 20:03 |