![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 24.03.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
czy istnieje fukncja ktora znajdzie dany ciag znakow i zmieni go na inny? nie chodzi mi o str_replace ktora go zastapi innym. potrzebuje dodac pewien ciag znakow do istniejacego. problem w tym ze zrodel jest kilka.
czysto teoretyczny przypadek: <p>XXX</P> <p>YYY</p> <p>ZZZ</p> do wszystkich tych trzech ciagow znakow chcialbym dodac kolejny np 1234. <p>XXX1234</P> <p>YYY1234</p> <p>ZZZ1234</p> czy trzeba przypisac do tego zmienne i wtedy operowac na str_replace? z gory dzieki za pomoc, bo szcerze mowiac przeszukalem net znalazlem cos takiego http://www.scrivna.com/blog/2008/02/27/php...-to-a-variable/ ale niebardzo wiem jak dalej szukac, nie wiem czy to co chcesz jest w miare proste do zrobienia czy nie... |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 1 566 Pomógł: 37 Dołączył: 14.05.2003 Skąd: Kraków ![]() |
Tytuł tematu nie spełnia wymagań regulaminu działu przedszkole. Zamykam. Po zgłoszeniu poprawnej formy któremukolwiek z moderatorów (wraz z linkiem do tego tematu) zostanie otwarty.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 16:21 |