![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 49 Pomógł: 0 Dołączył: 29.02.2008 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, przeszukałem już forum bezskutecznie i nie weim czy skrypty które zanlazłem u mnie nie działa
y albo ja źle coś robiłem.. Otóż problem polega na tym że nie mogę przesłac zmiennych zaznaczonych checkboxów. Lista użytkowników wyświetla się, do każdego z nich przydzielony jest chcebox z odpowiednim id użytkownika. Ale nie wiem co zrobi z name=f[] którego wartością jest zmienna.. Z góry dziękuję za wskazówki. <?php $wyniki=mysql_query("SELECT * FROM uzytkownicy;"); $ilosc=mysql_num_rows($wyniki); print("<table border=\"1\">"); print("<tr>"); print("<td width=\"20px\"><b><center>id</center></b></td>\n"); print("<td width=\"100px\"><b><center>imie</center></b></td>\n"); print("<td width=\"100px\"><b><center>nazwisko</center></b></td>\n"); print("</tr>"); for ($x = 0; $x < $ilosc; $x++) { print("<tr><td><center>"); print(mysql_result($wyniki,$x, "uzytkownik_id")); print("</center></td><td><center>"); print(mysql_result($wyniki,$x, "imie")); print("</center></td><td><center>"); print(mysql_result($wyniki,$x, "nazwisko")); print("</center></td><td><center>"); $idzbazy=mysql_result($wyniki,$x, "uzytkownik_id"); print($idzbazy); print("<input type=checkbox name=f[] value=\"$idzbazy\"><br>"); print("</font></center></td></tr>"); } ?> |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 1 566 Pomógł: 37 Dołączył: 14.05.2003 Skąd: Kraków ![]() |
Tytuł tematu nie spełnia wymagań regulaminu działu przedszkole. Zamykam. Po zgłoszeniu poprawnej formy któremukolwiek z moderatorów (wraz z linkiem do tego tematu) zostanie otwarty.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 18.08.2025 - 14:00 |