![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 368 Pomógł: 2 Dołączył: 23.09.2007 Ostrzeżenie: (60%) ![]() ![]() |
Tylko przy tym na początku:
To:
Tworzy margin-bottom od elementu który jest poniżej, w Operze i Mozilli. W tym przypadku to: -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 595 Pomógł: 282 Dołączył: 24.09.2007 Skąd: Reda, Pomorskie. Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
skąd ten wniosek? a może to element < a > tworzy margin-top względem < img >
![]() ![]() ![]() -------------------- - Oh no, my young coder. You will find that it is you who are mistaken, about a great many things... - |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 368 Pomógł: 2 Dołączył: 23.09.2007 Ostrzeżenie: (60%) ![]() ![]() |
Już wywaliłem to clear: both,
a na początku stylów css dla atrybutów: div i a wszystko zostało wyzerowane ;/ Czego to może być teraz wina? -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 152 Pomógł: 1 Dołączył: 14.05.2004 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
spróbuj ustawić padding:0px
|
|
|
![]()
|
|
padding: 0 - Nie dało różnicy ;/
Podkreślam, że dzieje się tak tylko w operze i Mozilli przy tym co napisałem na początku! Kurcze, nic nie przynosi efektów ;/ -------------------- |
|
|
--poxrimex-- |
![]()
|
Goście ![]() |
Myślałem, że to może być błąd w kodzie, ale validator niczego nie wykrywa.
Niewiem jak temu zapobiec. Proszę o pomoc Pozdrawiam |
|
|
--poxrimex-- |
![]()
|
Goście ![]() |
Kto chętny do udzielenia pomocy?
Przypominam o tym, że to nie działa tak jak trzeba w FF i Operze tylko przy tym co podałem na początku w xhtml 1.0 strick |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 08:35 |