![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 146 Pomógł: 0 Dołączył: 5.01.2007 Skąd: Gdańsk Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Witam. Mam mały problemik. Mam formularz z którego wysyłam imie i nazwisko. Przy każdym inpucie tekstowym jest checkbox.
Chodzi o to aby brało tylko imie i nazwisko lub samo imie, w zależności gdzie byłby odznaczony checkbox. Póki co mam tak:
Teraz do pętli wskoczą te wyniki które mają jakieś znaki. Jak wtrącić warunek dla checkboxa ? bo chodzi o to aby brało te z zaznaczonymi checkboxami? Próbowałem to zrobić w ten sposób, ale nie powiodło się:
Proszę o sugetię. Ten post edytował blackneron 26.03.2008, 21:06:00 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 4 465 Pomógł: 137 Dołączył: 26.03.2004 Skąd: Gorzów Wlkp. ![]() |
Działa, bo sprawdziłem - zanalizuj zmiany Pozdrawiam. -------------------- To think for yourself you must question authority and
learn how to put yourself in a state of vulnerable, open-mindedness; chaotic, confused, vulnerability, to inform yourself. Think for yourself. Question authority. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 146 Pomógł: 0 Dołączył: 5.01.2007 Skąd: Gdańsk Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
ok, działa.
A jak to by wyglądało w pętli foreach ? czy można to w for zrobić ? Mam takie coś u siebie:
Ten post edytował blackneron 26.03.2008, 21:30:36 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 19:09 |