![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 184 Pomógł: 6 Dołączył: 23.02.2008 Skąd: Katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witajcie, mam problem poniewaz jak wlaczam cos.cos.webd.pl/n12123,yu,cos,dla,googla.html to nie dziala, to nie problem z .htaccess bo na innym serverze dziala. podejrzewam ze to problem z RewriteBase
probuje Kod RewriteBase public_html/cos RewriteBase /public_html/cos RewriteBase /public_html/cos/ RewriteBase public_html/cos/ no większość kombinacji ![]() plik .htaccess : Kod RewriteEngine On RewriteBase ![]() RewriteRule ^literka,(.*).html$ literka.php?l=$1 [L] RewriteRule ^n([0-9]+),(.*).html$ art.php?art=$1 [L] RewriteRule ^s([0-9]+),(.*).html$ song.php?song=$1 [L] nie wiem czy to problem z rewritebase ale prosze o pomoc do usuniecia, poradzilem sobie -------------------- Sygnaturka comes here.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 131 Pomógł: 3 Dołączył: 9.02.2006 Skąd: moree.webd.pl Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Witam tez mam na webd .pl pakiet mini
pokaz.html jeśli chcesz do zmiennej się odwolywac to zrób tak
np: 2.html Wszystko działa bo sprawdzałem ![]() sorki ze w HTML ale nie wiedziałem w jaki dodać :] Ten post edytował kt1 5.04.2008, 11:46:50 -------------------- Jeśli masz jakieś fajne tutki albo coś inne związane z php mysql AJAX to wejdź
tu WEJDZ TU I DODAJ !!! :) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 04:19 |