![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 18 Pomógł: 0 Dołączył: 15.12.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam serdecznie.
Właśnie przyglądam się ZF i zastanawia mnie to, czy możliwe jest połączenie Zend_Translate z klasą Babel. Czy ktoś z was próbował zintegrować ze sobą te dwa rozwiązania? Pozdrawiam pawella |
|
|
![]()
|
|
![]() Administrator wortalu Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 960 Pomógł: 39 Dołączył: 21.10.2003 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Tylko po co?
ZF ma ten plus że praktycznie wszystko możesz napisać sam rozszerzając odpowiednie klasy abstrakcyjne. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 18 Pomógł: 0 Dołączył: 15.12.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie wiem może za słabo szukałem w dokumentacji, ale nie znalazłem czegoś co przypominało znany z Babel sposób obsługi liczb.
Chciałbym aby Zend_Translate poprawnie tłumaczyło coś takiego
Jak się z tym uporać? Generalnie ZF bardzo mi odpowiada, nie chcę bez potrzeby używać innych rozwiązań, chciałbym w szerszym stopniu oprzeć się na ZF jednak niektórych rzeczy mi brakuje :-( Pozdrawiam pawella |
|
|
![]()
|
|
![]() Administrator wortalu Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 960 Pomógł: 39 Dołączył: 21.10.2003 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No to faktycznie słabo szukałeś: http://framework.zend.com/manual/en/zend.v...slate.parameter
|
|
|
![]()
|
|
Tylko, że ja nie pytałem jak podstawić parametry, ale jak poprawnie translatować liczbę
![]() edit czy w Zend_Translate_Gettext jest mechanizm który to obsługuje czy trzeba to robić samemu? Ten post edytował pawella 25.03.2008, 12:59:56 |
|
|
![]()
|
|
No to nie zrozumiałem. Takiej funkcjonalności chyba nie ma.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 24.07.2025 - 13:26 |