![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 55 Pomógł: 10 Dołączył: 12.08.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
Mam problem - chcę stworzyć kalkulator, który będzie miał za zadanie obliczać jakiś procent itd. od wpisanej liczby. Problem w tym jak zrobić, to by wyświetlało się w czasie rzczywistym - wpisuję w okienku kwotę, a w pozostałych wyskakują policzone warunki. Dzięki, pozdrawiam! Ten post edytował jepek 25.03.2008, 10:56:31 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Do tego najlepiej uzyc javascript. Czego wiec konkretnie nie wiesz?
ps: popraw tytul o znacznik zgodnie z zasadami forum przedszkole -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 55 Pomógł: 10 Dołączył: 12.08.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Konkretnie chcę osiągnąć coś takiego http://www.nawigator.biz/kalkulator.php
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
No i to jest js, jak ci mowilem. Czemu wiec w tytule poprawiles na [php]? Ma byc [js]
i ponawiam pytanie: czego konkretnie nie wiesz? Gotowca ci pisac przeciez nie bede. Nie wiesz jak sie dobrac do pola, nie wiesz jak dodac mnozyc w js? -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
Nie znam praktycznie js. Ale biorę się za naukę, mam nadzieję, że nie będzie wielkich problemów.
Dzięki za pomoc, w razie jakiś problemów napiszę tutaj. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 240 Pomógł: 17 Dołączył: 28.12.2005 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
js wykonywany jest po stronie przeglądarki dlatego zapisz sobie kompletną stronę a będziesz miał podgląd skryptu i będziesz mógł go edytować.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 12.06.2025 - 19:27 |