![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 38 Pomógł: 0 Dołączył: 19.03.2008 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Mam pytanie czy jest możliwość w php odróżnienia 2 osób nie w sieci lan??
Tz jak chce przez: IP >> Są zmienne Mac >> Da sie zmienić i widoczny tylko w sieci LAN Cookies >> Można usunąć Czy jest jakiś sposób wyklinowania błędu, tz czy da sie stworzyć stronę która np sprawdzi i zapisze jakieś dane które zostaną potem sprawdzone do weryfikacji użytkownika, czy php ogóle na taką możliwość?? Przepraszam za ortografię!! Nie chodzi mi dokładnie o to co teraz napisze lecz da to ten sam efekt. Licznik odwiedzin który będzie naliczał 1 użytkownika sieci jako 1 osobę a nie np po zamknięciu przeglądarki i ponownym wejściu na stronę jako 2 osoby... Ten post edytował Scoout 24.03.2008, 22:14:13 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 4 465 Pomógł: 137 Dołączył: 26.03.2004 Skąd: Gorzów Wlkp. ![]() |
Przenoszę na Przedszkole, a Ty drogi autorze popraw ortografię w tym temacie (i bez tłumaczeń proszę).
Napisz tez jaśniej o co chodzi, choć podejrzewam. -------------------- To think for yourself you must question authority and
learn how to put yourself in a state of vulnerable, open-mindedness; chaotic, confused, vulnerability, to inform yourself. Think for yourself. Question authority. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 38 Pomógł: 7 Dołączył: 2.12.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie da się. Zawsze można oszukać witrynę.
-------------------- Jeśli pomogłem to kliknij w ![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 38 Pomógł: 0 Dołączył: 19.03.2008 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
A czy są jakieś inne sposoby oprucz tych wymienionych na bynajmniej częściowe rozróżnienie?
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 38 Pomógł: 7 Dołączył: 2.12.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
mozesz sprawdzac system operacyjny i przegladarke, ale to kiepski pomysl
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 590 Pomógł: 40 Dołączył: 11.01.2007 Skąd: Centrum Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
do Autora: Popraw proszę ten temat jak prosił Ciebie Cysiaczek.
Ja nie będę poprawiał a po prostu go zamknę i wywalę. Rozumiem popełnić błąd .. ale to co stworzyłeś gryzie po oczach. PS. Dodaj również tag do tematu bo brak tego również kwalifikuje wątek do zamknięcia. -------------------- 404
|
|
|
![]()
|
|
Dlaczego można pobrać ip założyć cookies sprawdzić wersje przeglądarki i system operacyjny jest to już jakiś sposób a czy może ma ktoś jeszcze jakiś pomysł
![]() |
|
|
![]()
|
|
hmmm... dostawce internetowego oraz region z którego nadchodzi połączenie i to by bylo tyle.
|
|
![]()
|
|
Dziękuje wszystkim za pomoc...
![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.06.2025 - 00:56 |