![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 231 Pomógł: 17 Dołączył: 26.08.2007 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Witam, znalazłem taki skrypt java który odlicza czas który pozostał do jakieś daty. I oto on:
Kod <script language="JavaScript"> <!-- var czas = new Date('.$rok.','.$miesiac.','.$dzien.','.$godzina.','.$minuty.',00); var dzis = new Date(); var licz = czas.getTime() - dzis.getTime(); var dni = Math.floor(licz / (1000 * 60 * 60 * 24)); var godz = Math.floor(((licz / (1000 * 60 * 60 * 24)) - dni)* 24); var min = Math.floor(((((licz / (1000 * 60 * 60 * 24)) - dni)* 24) - godz )*60 ); if ( dni > 1) document.write("Do meczu pozostało: " + dni + " dni, " + godz + " godz. i " + min + " min.") else if ( dni > 0) document.write("Do meczu pozostał: " + dni + " dzień, " + godz + " godz. i " + min + " min.") else if ( dni == 0 && godz >1 ) document.write("Mecz za: " + godz + " godz. i " + min + " min.") else if ( dni == 0 && godz < 1 ) document.write("Już za " + min + " min. będzie mecz!") else document.write("Po meczu..."); // --> </script> I chcę aby po skończeniu odliczania przez 1 godzinę i 45 minut pokazywało mi napis "Mecz trwa". Tylko że ja kompletnie nie znam jezyka java i nie wiem jak trzeba sformuować warunek. Proszę o pomoc. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 04:06 |