![]() |
![]() |
-Gość- |
![]()
|
Goście ![]() |
Witam,
Mam pewien problem a mianowicie. Zaczęlem pisac mozliwosc komentowania newsow na stronie, wiec w bazie utwozylem takie tabele: Pole Typ Atrybuty Null Domyślnie Dodatkowy Działanie id int(11) Nie auto_increment Zmiana Usunięcie Podstawowy Indeks Unikalny Pełny tekst news text Nie Zmiana Usunięcie Podstawowy Indeks Unikalny Pełny tekst tresc text Nie Zmiana Usunięcie Podstawowy Indeks Unikalny Pełny tekst nick text Nie Zmiana Usunięcie Podstawowy Indeks Unikalny Pełny tekst data datetime Nie 0000-00-00 00:00:00 Zmiana Usunięcie Podstawowy Indeks Unikalny Pełny tekst id oznacza id komenta news oznacza nr newsa do ktorego koment bedzie przypisany, dalej juz wiecie ![]() Mam plik czytajwiecej:
(Nie komentowac HTML'a ) Chciałbym zeby mi wyswietlalo newsa o id 22 a ponizej komentarze do niego. Dodalem d bazy komentarz testowy recznie, w polu news wpisalem 22 Powinno wyswietlic, ale cos zle jest z tym:
i tym:
Otwierałem w to sposob: czytajwiecej.php?id=22 Jak zrobic zeby dzialalo ? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 568 Pomógł: 192 Dołączył: 7.03.2005 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
-------------------- |
|
|
-Gość- |
![]()
|
Goście ![]() |
zmoderowano // Sabistik
Myślałem ze to wszystko jest źle, a to tylko pomyłka w kolejności o_O Dzięki Potreb ;D |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 568 Pomógł: 192 Dołączył: 7.03.2005 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Aż sklinać nie musiałeś heh
-------------------- |
|
|
-Gość- |
![]()
|
Goście ![]() |
Sorry :-P
|
|
|
-Gość- |
![]()
|
Goście ![]() |
Jescze jedno pytanko mam.
Co zrobic, zeby podczas dodawania komenta do pola newsy dodawalo id z url'a? Dodam ze:
nie działa :/ |
|
|
![]()
|
|
-------------------- |
|
|
-Gość- |
![]()
|
Goście ![]() |
Jak myślisz co teraz powiem?
thx ![]() |
|
|
![]() ![]() |