![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 385 Pomógł: 26 Dołączył: 22.03.2008 Skąd: TM Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Moja strona
Prosił bym o ocenę tej strony, ewentualnie mile widziane są porady, co zmienić.. Pozdrawiam ![]() -------------------- Zapraszam na mojego bloga. Dowiedz się jak uzyskać darmowy, zaufany certyfikat albo jak rozpoznawać głos ;)
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 255 Pomógł: 16 Dołączył: 4.07.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 217 Pomógł: 23 Dołączył: 2.12.2007 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witaj, mimo, że skorzystałeś z gotowego szablonu wg. mnie udało Ci się to ładnie poskładać w całość i prezentuje się nie najgorzej.
Ładna integracja PsNews'a ze stroną, duży plus ![]() Pozdrawiam. -------------------- Masz swoje mieszkanie i chcesz je wynająć? Sprawdź ofertę Zarzadządzanie Najmem
WRONA.IT - pozycjonowanie stron www.ecyklopedia.pl |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 385 Pomógł: 26 Dołączył: 22.03.2008 Skąd: TM Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Już tłumaczę czemu gotowy szablon.. Mam bardzo starego kompa (266 Mhz i 256 Sd Ramu) i PS naprawdę cieńko chodzi
![]() ![]() -------------------- Zapraszam na mojego bloga. Dowiedz się jak uzyskać darmowy, zaufany certyfikat albo jak rozpoznawać głos ;)
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 651 Pomógł: 28 Dołączył: 4.12.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Już tłumaczę czemu gotowy szablon.. Mam bardzo starego kompa (266 Mhz i 256 Sd Ramu) i PS naprawdę cieńko chodzi ![]() ![]() A co to ma do rzeczy? Nikt Ci nie każe renderować zaawansowanych grafik komputerowych lub rozbudowanych animacji. Przecież to jest tylko strona www. Owszem szybszy komputer zwiększa komfort pracy, ale na takim, jaki posiadasz też coś się da zrobić. Strona ujdzie. Ten post edytował Speedy 23.03.2008, 20:06:05 -------------------- Sygnatura niezgodna z regulaminem.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 657 Pomógł: 125 Dołączył: 29.04.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
a validator?
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 4 465 Pomógł: 137 Dołączył: 26.03.2004 Skąd: Gorzów Wlkp. ![]() |
Zamykam - co mamy oceniać jeśli wszystko z gotowców?
-------------------- To think for yourself you must question authority and
learn how to put yourself in a state of vulnerable, open-mindedness; chaotic, confused, vulnerability, to inform yourself. Think for yourself. Question authority. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 04:58 |