![]() |
![]() ![]() |
![]() |
-Gość- |
![]()
|
Goście ![]() |
Witam,
mam pytanie. Moze moglby ktos napisac mi skrypt, ktory sprawdzalby czy osoba wchodzaca na stronie korzysta z IE. Jesli tak, przed wczytaniem strony wywalalo by komunikat w postaci okna alert o tresc: Ta strona nie obsługuje twojej przeglądarki, zainstaluj Firefoxa, lub Opere. Nastepnie strona by sie zamykala, albo otwieralaby sie strona do pobrania firefoxa. Prosze o pomoc jak to napisac |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 255 Pomógł: 16 Dołączył: 4.07.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
<script language="JavaScript">
<!-- document.write("Używasz " + navigator.appName + " " + navigator.appVersion); // --> </script> z reszta sobie pokombinuj albo poszukaj |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 38 Pomógł: 7 Dołączył: 2.12.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Kod <script language="JavaScript"> if (-1 != navigator.userAgent.indexOf("MSIE")) { alert("Ta strona nie obsługuje twojej przeglądarki, zainstaluj Firefoxa, lub Opere."); document.location.href = "adres_do_pobrania_mozilli"; } </script> cały skrypt -------------------- Jeśli pomogłem to kliknij w ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 382 Pomógł: 22 Dołączył: 21.05.2007 Skąd: Elbląg Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Szukaj nie gryzie!
http://forum.php.pl/index.php?showtopic=90...mp;#entry455159
by MajareQ |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 18.07.2025 - 12:04 |