![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 602 Pomógł: 30 Dołączył: 1.08.2007 Skąd: Nowy Sącz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
I problem polega na tym, że mam w bazie dane: :: Odlotowe Agentki: 18. ::(tytuł testowy) I wpisuje Odlotowe i nic niepokazuje się, niewiem co źle zrobiłem Z góry dziękuje. To jest konto brata więc proszę o wyrozumiałość |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 7 Pomógł: 1 Dołączył: 14.03.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A nie prościej czasem wyciągnąć już konkretne dane z bazy?
np: Kod $_query = mysql_query("SELECT * FROM movies WHERE `name` LIKE '%".$_POST['str']."%'"); pozdr. nez Ten post edytował nez 22.03.2008, 15:27:15 -------------------- The battle that you fight cannot be won.
eSee webdesign - projektowanie stron www |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 875 Pomógł: 122 Dołączył: 2.02.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A czemu robisz wyszukiwanie za pomocą PHP a nie od razu w MySQLu...? od tego on jest i ma całkiem przyjemne narzędzia do wyszukiwania...
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 602 Pomógł: 30 Dołączył: 1.08.2007 Skąd: Nowy Sącz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Szukałem jak zrobić w mysqlu ale nie znalazłem poradnika i właśnie o to chodziło jak bedzie działać to dostaniesz piwo (post 2) a ty(post 3)
jak podasz gdzie poradnik znajść wyrażeń regularnych w mysqlu, albo jak szukać w google to tez piwko dostaniesz Edit Już sobie poradze oboje macie piwko http://kskowron.enzo.pl/2006/09/29/wyszuki...a-w-mysqlu.html Teraz proszę o pomoc
Ale to mo pomija słowa krótkie a jak chcę wpisać Kto to nie znajdzie wyniku a jest w bazie, natomiast gry wpiszę Króry to już znajdzie proszę o pomoc Ten post edytował daniel1302 22.03.2008, 19:36:14 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 25.07.2025 - 10:00 |