![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 Pomógł: 0 Dołączył: 18.02.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
mam skrypt, którego zadaniem jest wyświetlenie informacji o tym, że ta część witryny jest dozwolona od 18stu lat. Jeżeli naciśniemy podlinkowany obrazek - Tak mam 18, przechodzi do tej części. Jednak jeżeli chcemy przejść na następną stronę w kategorii dla dorosłych (która zresztą posiada 6 podkategorii) znowu wyświetla się strona informująca, że to strona dla dorosłych i jak masz 18 lat to... i tak w kolo. Chciałbym aby po jednokrotnym naciśnięciu informacja ta była zapamiętana lub przekazywana dopóki, dopóty będziemy w kategorii dla dorosłych lub nawet dłużej, aż nie zamkniemy okna przeglądarki. Wiem, że albo sesje albo przekazanie informacji głównej kategorii "$cat". przez adres. Tak ale jak to zrobić? Oto skrypt, w którym wybieramy czy mamy 18, czy nie.
Nagłówek pliku szukaj.php wygląda tak
Będę bardzo wdzięczny za pomoc. Ten post edytował Zimny 22.03.2008, 13:52:41 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 370 Pomógł: 43 Dołączył: 1.12.2007 Skąd: Kędzierzyn Koźle Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No to tak.
Załóżmy wyświetlasz stronę z wiadomością, że ta strona jest od 18 lat, masz 2 buttony, jak chcesz to mozesz zrobic z tego formularz albo coś. No i w zależności który przycisk się kliknie przekazujesz inną wartość np.
potem przy każdej stronce którą chcesz sprawdzić, dodajesz kod:
Pisane z palca ale raczej działa ;] -------------------- pretty as a shit.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 Pomógł: 0 Dołączył: 18.02.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dzięki tylko ni jak nie wiem jak się to ma to kodu wstawionego przeze mnie. Można by tak coś więcej?
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 13.06.2025 - 02:15 |