![]() ![]() |
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 57 Pomógł: 3 Dołączył: 25.01.2008 Ostrzeżenie: (0%)
|
Witam,
Mam strone poswięconą "flaszówkom" zrobioną w całosci w html. Męczące jest edytowanie 5 plików zeby dodac jedną grę. Tu się pojawia moja pytan e, czy da się napisac taki skrypt który mógłby przyspieszyc dodawanie gier. Jeżeli wyrazilem się nie jasno prosze pisać w temacie lub na gg 1133231. |
|
|
|
|
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 463 Pomógł: 49 Dołączył: 27.12.2007 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%)
|
|
|
|
|
|
|
|
Developer Grupa: Moderatorzy Postów: 3 045 Pomógł: 290 Dołączył: 20.01.2007 |
Da się, ale nikt tu za Ciebie robił tego nie będzie, usiądź, poczytaj, popróbuj sam, jak nie będzie Ci wychodzić to Ci pomożemy.
|
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 57 Pomógł: 3 Dołączył: 25.01.2008 Ostrzeżenie: (0%)
|
Rozumiem, w sumie podstawy znam, ale nie mam pojęcia jak zacząć taki skrypt, mozecie mnie chociaz naprowadzic... ?
|
|
|
|
|
|
|
Developer Grupa: Moderatorzy Postów: 3 045 Pomógł: 290 Dołączył: 20.01.2007 |
Musisz zadać sobie pytanie czy chcesz zrobić to na bazie czy na plikach. Oba rozwiązania mają swoje plusy i minusy. Osobiście proponowałbym Ci bazę danych. Jeśli zechcesz skorzystać z bazy będziesz musiał stworzyć sobie tabele z odpowiednimi polami. Przemyśl to, napisz jak ty to widzisz, a my ewentualnie powiemy Ci co jest dobrze, a co można poprawić.
|
|
|
|
|
|
|
|
Znalazłem taki skrypt w necie, ale próbując załadować plik pokazuje się error
Warning: copy(cyber.swf) [function.copy]: failed to open stream: No such file or directory in /home/pimbaran/domains/flash-planet.info/public_html/a/dodaj.php on line 5
|
|
|
|
![]() ![]() |
|
Aktualny czas: 19.12.2025 - 18:15 |