![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 60 Pomógł: 1 Dołączył: 6.12.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jak odczytac nazwe pliku kotry includuje, w pliku includowanym?
Powiedzmy ze mam plik func.inc.php w ktorym mam zdefiniowana funkcje my_func ktora jesy wywolywana w indexie w linji 22. W funkcji my_func wystepuje błąd i chce wypisac, ze w funkcji zaszedl blad gdy byla wywolana w index.php na linji 22. Jak w my_func czy w metodzie jakies klasy moge dowiedziec sie kto "callnal"? co jest wyzej? kto ja wywolal. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 112 Pomógł: 20 Dołączył: 10.04.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Możesz spróbować z debug_backtrace" title="Zobacz w manualu PHP" target="_manual - może być, że to jedyna droga, ale pewny nie jestem.
pozdr. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 60 Pomógł: 1 Dołączył: 6.12.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wlasnie tez na to wpadlem....
to chyba jedyna droga. Wszystko dlatego, ze pisze taki jakby "debuger"... ![]() dzieki pozdrawiam |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 278 Pomógł: 10 Dołączył: 13.02.2007 Skąd: Rybnik Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jeszcze możesz sobie wyrzucić wyjątek
![]() -------------------- Nawet, jeżeli nie jesteś zainteresowany usługami IT ani outsourcingiem, a Twoją pasją jest programowanie - zobacz naszą stronę. Piszemy dużo fajnych use-caseów, jak podchodzimy do tematu programowania dla naszych klientów. A tak na co dzień tworzymy budujemy mvp oraz tworzymy platformę b2b.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 4.07.2025 - 23:57 |