![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 136 Pomógł: 0 Dołączył: 8.02.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
przed chwilą zaczęłem robić własny download. Utworzyłem tabele w bazie itd. Mam forumularz: oraz plik up.php
Chciałbym zeby w bazie tam gdzie jest $plik pojawiał sie adres do pliku np. upload/plik.exe Tam gdzie jest $obrazek chcialbym zeby bylo: upload/img/obraz.jpg Reszta wiadomo, nazwa, opis, kategoria Niewiem czy w ten sposob osiagne efekt, ale nawet to nie dziala. Mam folder uploady ale gdy zatwierdzam upload widze to: Cytat Warning: move_uploaded_file(var/www/uploady/2.JPG): failed to open stream: No such file or directory in c:\usr\krasnal\www\conix\szklo\up.php on line 10 Warning: move_uploaded_file(): Unable to move 'C:\DOCUME~1\conix\USTAWI~1\Temp\php172.tmp' to 'var/www/uploady/2.JPG' in c:\usr\krasnal\www\conix\szklo\up.php on line 10 Operacja wysyłania pliku 0 przebiegła pomyślnie Warning: move_uploaded_file(var/www/uploady/3.JPG): failed to open stream: No such file or directory in c:\usr\krasnal\www\conix\szklo\up.php on line 10 Warning: move_uploaded_file(): Unable to move 'C:\DOCUME~1\conix\USTAWI~1\Temp\php173.tmp' to 'var/www/uploady/3.JPG' in c:\usr\krasnal\www\conix\szklo\up.php on line 10 Operacja wysyłania pliku 1 przebiegła pomyślnie Prosze o pomoc jak to naprawic ![]() pozdrawiam, conix . -------------------- Jeśli pomogłem kliknij na Pomógł
Jeśli nie pomogłem kliknij na Pomógł |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 08:31 |