![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 212 Pomógł: 0 Dołączył: 18.12.2003 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Hi.
Ide na imprezke i zabieram tam swojego kompa. Bede puszczał tam muze z winampa. I mam pytanko jak można zablokować kompa tak aby była możliwość tylko zmiany piosenek w winampie.. ? wszedzie indziej wejście na hasło... czyli żeby każdy mógł myszką zmieniać sobie piosenki ale żeby nie miał dostępu do niczego innego... ? Coś jak hasło na wygaszaczy ekranu ale aby był dostęp do winampa. dzięki. -------------------- "timeo danaos at dona ferentes"
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 660 Pomógł: 0 Dołączył: 28.08.2002 Skąd: Starachowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Odpal winampa i wybij proces explorer'a
![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 566 Pomógł: 18 Dołączył: 23.08.2003 Skąd: Łomża Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
programowo mozesh zalozyc hooka na klawiature a dzialanie myszy tylko w obrebie uchwytu winampa...
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 212 Pomógł: 0 Dołączył: 18.12.2003 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
GrayHat twój pomysł mi sie bardzo podoba ale prosze powiedz jak to zrobić ? Tak krok po kroku
![]() -------------------- "timeo danaos at dona ferentes"
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 338 Pomógł: 2 Dołączył: 17.05.2003 Skąd: Kraków , Londyn Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Sa takie programiki na necie ze ograniczas obszar ruchu myszy i mozesz wylaczyc klawiature korzystalem kiedys z takiego ! ale mam pomysl dla ciebie jakby to nie wypalilo troche szalony ale bedzie dzialc !
mozesz zrobic jakaas stronke pusta z opcja full screen , na tej stronie dasz ten skrypcik co blokuje prawy klawissz myszy i odepniesz klawiature ![]() a wlasnie i w winampie musiz dac opcje always on top! powodzenia ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 127 Pomógł: 0 Dołączył: 19.11.2003 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jesli masz w2k, XP etc... to stworz usera dla którego srodowiskiem zamiast explorera bedzie winamp - wystarczy
![]() -------------------- Enceladus
Warsztat: bez warsztatu Aktua |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 08:27 |