![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 17 Pomógł: 1 Dołączył: 15.03.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam mam problem używam funkcji header która działa świetnie na operze i ff lecz w przeglądarce ie w wersji 7 coś nie działa ponieważ gdy użyje tej funkcji wyswietla mi się napis "Program Internet Explorer nie może wyświetlić witryny sieci Web" a oto kawałem skryptu
dopiero po ponownym odswierzeniu strony zostaje poprawnie wylogowany.Jeszcze dodam że po usunięciu funkcji header ze skryptu strona wyswietla się ,ale nie tak jak bym chciał ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 561 Pomógł: 75 Dołączył: 19.08.2004 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie wiem, czy się nie mylę, ale błąd spowodowany jest chyba tym, że przed wysłaniem nagłówka wysyłasz "wylogowano". Nagłówek musi iść w pierwszej kolejności do przeglądarki. -------------------- Idąc po czyichś śladach, nie zajdziesz ani kroku dalej...
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 732 Pomógł: 80 Dołączył: 25.05.2005 Skąd: Szczecin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Może spróbuj z adresem bezpośrednim ? np. http://adres.serwer.pl/index.php?id=9
Czyli:
Nie wiem, czy się nie mylę, ale błąd spowodowany jest chyba tym, że przed wysłaniem nagłówka wysyłasz "wylogowano". Nagłówek musi iść w pierwszej kolejności do przeglądarki. @Grzyw: Przykład z manuala: header, musi iść jako ostatni. Ten post edytował sniezny_wilk 18.03.2008, 15:32:37 -------------------- DevBlog - http://www.bartekrogus.pl
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 463 Pomógł: 49 Dołączył: 27.12.2007 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
wydaje mi sie ze przed funkcja header nie moze zostac nic wyslane do przeglaraki interenetowej
pozdrawiam ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 732 Pomógł: 80 Dołączył: 25.05.2005 Skąd: Szczecin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
wydaje mi sie ze przed funkcja header nie moze zostac nic wyslane do przeglaraki interenetowej pozdrawiam ![]() Może ![]() -------------------- DevBlog - http://www.bartekrogus.pl
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 463 Pomógł: 49 Dołączył: 27.12.2007 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
chodzilo mi o dowlony znak, litere, spacje etc.. nie o skrypt php czyli instrukcje warunkowe itp ;] ale byc moze sie mylę ;]
EDIT :a z logicznego punktu widzenia to i tak nie ma sensu wysylanie do przeglarki tekstu bo i tak zostanie przekierowany na inna strone ![]() Ten post edytował Piniek 18.03.2008, 15:35:31 -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 033 Pomógł: 125 Dołączył: 17.09.2005 Skąd: Żywiec Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
logas ma włączone buforowanie w php.ini - inaczej wywalałoby mu błąd a nie wysyłało nagłówków.
PS. Po Location: ma być spacja. -------------------- "Sumienie mam czyste, bo nieużywane."
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 17 Pomógł: 1 Dołączył: 15.03.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Macie tu cały skrypt wyloguj.php dodam ze nic nie pomaga
Cytat EDIT :a z logicznego punktu widzenia to i tak nie ma sensu wysylanie do przeglarki tekstu bo i tak zostanie przekierowany na inna strone I tu się mylisz ![]() Juz wiem gdzie jest błąd po prostu ie nie potrafi się przekierować na tą strone która aktualnie jest otwarta ![]() i wszytsko jest ok Ten post edytował logas 18.03.2008, 15:57:57 |
|
|
-Relay- |
![]() ![]()
|
Goście ![]() |
Juz wiem gdzie jest błąd po prostu ie nie potrafi się przekierować na tą strone która aktualnie jest otwarta
![]() i wszytsko jest ok [/quote] Jak już potrzebujesz odświeżenia tej strony to wypluj do przeglądarki znacznik meta refresh |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.07.2025 - 12:42 |