![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 289 Pomógł: 1 Dołączył: 2.11.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Czy stworzenie działalności tworzenia stron internetowych jest opłacalne? Mam na myśli firmę jednoosobową. Czy można sporo zarobić, jako webmaster? Jakie mogłyby byc szacowane zarobki takiego webmastera? |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 116 Pomógł: 119 Dołączył: 10.05.2005 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
to jest uzależnione od:
pozdrawiam ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 789 Pomógł: 41 Dołączył: 30.10.2003 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Już na forum była dyskusja o własnej działalności gospodarczej. Jeśli masz zamiar mieć przychody rzędu 5000 tys. złotych miesięcznie, to wtedy załóż. Jeśli nie... to lepiej pracuj na umowy o zlecenia lub dzieła. Prosta kalkulacja - księgowości, podatki, rejestracja działalności.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 289 Pomógł: 1 Dołączył: 2.11.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
załóżmy, że mam dużą wiedzę na temat tworzenia stron. Tworzę nowoczesne aplikację, mam dużo wolnego czasu i pełny zapał do pracy - czy wtedy zakładając działalność gospodarczą związaną z tworzeniem stron można otrzymać zadowalające przychody? Chciałbym poznać waszą opinię na ten temat ponieważ waham się czy pracować, jako webmaster czy nie
Ten post edytował adam882 18.03.2008, 00:17:31 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 112 Pomógł: 20 Dołączył: 10.04.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ponieważ waham się czy pracować, jako webmaster czy nie Nie pracować. Wahasz się? Stary, 99% z nas, którzy pracują zawodowo jako webmaster / webdeveloper i traktują to poważnie tak naprawdę wcale nie pracują. My realizujemy swoją pasje. BTW, ile dasz radę sam zrobić jako webmaster czy nawet webdeveloper? To se ne da, poprostu. A to, co da się zrobić samemu nie pozwoli ci na takie zarobki żeby sobie wygodny żywot prowadzić, a co dopiero działalność. Oczywista, są wyjątki. No nie wiem, chyba że inaczej rozumiemy pojęcie webmaster. pozdr. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 1 512 Pomógł: 2 Dołączył: 22.04.2002 Skąd: Koszalin ![]() |
temat omawiany walkowany przeorany
zamykam -------------------- brak sygnaturki rowniez jest sygnaturką
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 04:13 |