|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 78 Pomógł: 0 Dołączył: 20.12.2005 Skąd: Bydgoszcz Ostrzeżenie: (0%)
|
Ot i cały kod. Chodzi o to,że fajnie wszystko działało do momentu dodania pola <select> z wyborem województwa. W tej chwili działa <select> i ładnie mi wybiera rekordy ale z kolei nie działa sortowanie na guziczkach. Domyślam się,ze inaczej trzeba to spreparować teraz dlatego się pytam i proszę o pomoc gdyż różne koncepcje przerabiałem, ale chyba myslę nie tak jak trzeba. tu można zobaczyc jak to działa http://demo.netways.pl/praca/ogloszenia.php Ten post edytował kasior 17.03.2008, 20:27:03 -------------------- Zapraszam do odwiedzenia mojej strony.
|
|
|
|
![]() |
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 875 Pomógł: 122 Dołączył: 2.02.2008 Ostrzeżenie: (0%)
|
Zapisuj sobie za pomocą sesji albo wprost w URLu wybrane pole z selecta i użyj go odpowiednio w zapytaniu...
|
|
|
|
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 112 Pomógł: 20 Dołączył: 10.04.2005 Ostrzeżenie: (0%)
|
Proszę o zapoznanie się z zasadami pisania na forum Przedszkole a następnie przesłanie mi lub innemu moderatorowi poprawionego tematu wraz z linkiem do wątku.
Do tego czasu zamykam. P.S. Poza tym, popraw tytuł swojego posta w sensie treściowym. Oprócz tego, że będzie miał jakiś sens, to napisanie sensownego tytułu leży w twoim interesie - zwiększasz swoje szanse na uzyskanie odpowiedzi. pozdr. |
|
|
|
![]() ![]() |
|
Aktualny czas: 20.08.2025 - 01:55 |