![]() |
![]() ![]() |
![]() |
--Krzysiek-- |
![]()
|
Goście ![]() |
Witam
Mam problem z wykorzystaniem klasy UFPDF dziedziczącej po FPDF (generowanie plików PDF). Mam następujący kod:
Jeżeli zamienię linię na wszystko jest ok. W przeciwnym razie mam błąd: Wystąpił problem odczytu tego dokumentu (110) O co chodzi? Zaznaczam że wszystkie ścieżki są ok ![]() Ten post edytował siemakuba 17.03.2008, 11:54:32
Powód edycji: poprawa znaczników w temacie - następnym razem proszę zwracać na to uwagę
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 568 Pomógł: 192 Dołączył: 7.03.2005 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Poszukaj w dokumentacji, lub w google. Co do ufpdf biblioteka ta nie obsłuży ci polskich czcionek
-------------------- |
|
|
--Krzysiek-- |
![]()
|
Goście ![]() |
W google.pl na temat tego błędu szukałem, ale skoro piszesz, że nie obsłuży mi ta klasa polskich czcionek to chyba wrócę do FPDF. Tam jest ok dla iso-8859-2, chociaż chciałem UTF-8 :/ (iconv() tutaj nie pomaga).
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 568 Pomógł: 192 Dołączył: 7.03.2005 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ja stosuje iconv z utf8 na iso
-------------------- |
|
|
--Krzysiek-- |
![]()
|
Goście ![]() |
Hej
Zrobiłem tak jak napisałeś, ale zamiast ą, ś, ź mam krzaki (przy pozostałych polskich znakach jest ok). Możesz napisac jak rozwiązałeś ten problem ? |
|
|
--Krzysiek-- |
![]()
|
Goście ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Masz taki przykład:
Ten post edytował potreb 18.03.2008, 09:59:56 -------------------- |
|
|
--Krzysiek-- |
![]()
|
Goście ![]() |
|
|
|
![]() ![]() |