![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 Pomógł: 0 Dołączył: 17.03.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witajcie,
Dopiero zaczynam bawić sie php i mam do Was ogromną prośbę wyskoczyło mi w skrypcie coś takiego Warning: mysql_fetch_array(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /home/radioznin/domains/radioznin.pl/public_html/konsola/index.php on line 39 Niestety nie umiem sobie z tym błędem w lini 39 poradzić ;/ Cały plik index.php nie jest długi i wyglada tak:
Jak to naprawić ? Jesli w złym miejscu załozyłem temat to sorki ... Prosze o pomoc ... Ten post edytował strife 17.03.2008, 11:19:18
Powód edycji: Poprawiam BBCode /~strife/
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 37 Pomógł: 0 Dołączył: 7.01.2005 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Hej,
Zachęcam do użycia opcji szukaj na forum. Temat był poruszany zapewne nie raz. pozdrawiam munky -------------------- Strony www, tworzenie stron www - Florystyka, kwiaty, projektowanie ogrowdów - Forum: hurtownie dnaych, eksploracja danych, bazy danych - Odzież, Odzież damska, odzież męska - Internetowe złote myśli
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 605 Pomógł: 96 Dołączył: 22.10.2004 Skąd: UK Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Przenoszę na Przedszkole.
@munky - następnym razem prosimy o raportcik ![]() PS. Zobacz dokładnie co zwraca mysql_query, zobacz czy zapytanie masz poprawnie skonstruowane, np.
-------------------- Najczęstsze błędy | Jak poprawnie zadać pytanie? | Serwer PHP - od czego zacząć?
SQL Injection | Hashowanie haseł | Jak działają sesje, przykłady ___ The world is yours ... |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 568 Pomógł: 192 Dołączył: 7.03.2005 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Pytanie zasadnicze? Masz stworzoną tabele w bazie?
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 712 Pomógł: 23 Dołączył: 27.10.2003 Skąd: z kontowni Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
To i ja się dopiszę: nie używaj starych tablic $HTTP_COŚTAM_VARS tylko nowych $_COŚTAM.
-------------------- "Coś się kończy, coś się zaczyna." Andrzej Sapkowski
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 198 Pomógł: 0 Dołączył: 31.01.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
nie tak
Limit musi posiadac dwa parametry http://php.about.com/od/mysqlcommands/g/Limit_sql.htm
To tak na szybko jak dla mnie powino dzialac Pozdrawiam Ten post edytował escobar1983 17.03.2008, 12:02:28 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 875 Pomógł: 122 Dołączył: 2.02.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 198 Pomógł: 0 Dołączył: 31.01.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mozliwe
![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 12:52 |