![]() |
![]() |
-gokugo- |
![]()
|
Goście ![]() |
witajcie. Chciałbym wdrożyć na swoją stronę www.skps.wroclaw.pl skrypt php do zarządzania newsami:CA news system v1.4. Postępując zgodnie instrukcją jestem w stanie zalogować się i działać w panelu administratora, natomiast problem pojawia się w momencie wstawiania newsów na stronę główną. Stworzyłem roboczo http://www.skps.wroclaw.pl/index1.htm o poniższym kodzie gdzie newsy powinny się pojawiać... a się niestety nie ukazują :-(
dodam jeszcze że strona obsługuje php - przynajmniej nie ma problemu z innymi skryptami. dzięki z góry za pomoc Ten post edytował siemakuba 17.03.2008, 10:10:00
Powód edycji: poprawa znaczników w temacie
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 33 Pomógł: 3 Dołączył: 29.01.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
sprobuj zmienic rozszerzenie tego pliku http://www.skps.wroclaw.pl/index1.htm na php
poki co jak zobaczysz zrodlo tego co wyswietla przgeladarka to zobaczysz ze ni sie tam nie dzieje tylko jest wyswietlane dokladnie tak jak zapisales -------------------- if the specifications are absolutely ambiguous, every program will satisfy them
|
|
|
-gokugo- |
![]()
|
Goście ![]() |
rozszerzenie *php nic nie daje
![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Jak nic nie daje jak daje. przeciez dostales teraz blad... zmien swoj kod na taki:
A najlepiej jakbys wywalil z ustawien serwera krotkie <? i zamienil na dlugie <?php to bys wogole nie musial sie bawic ![]() -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
-gokugo- |
![]()
|
Goście ![]() |
działa pięknie!! dzięki!!
...a znacie może jakieś inne skrypty do zarządzania newsami ? CA news system v1.4 to jest to o co mi mniej więcej chodzi jednakże skrypt wrzuca na stronę kod html-u oparty na tabelach (robiąc przy tym spory "syf" w strukturze strony) a nie chociażby div-ach |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 24.07.2025 - 16:02 |