![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 112 Pomógł: 0 Dołączył: 16.01.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Zapodam kawałek kodu, ten szablon wysyłany jest na wskazany adres email: Kod $wiadomosc = " <html><head> <title>zamówienie klienta</title> </head> <body> Zamówienie zostało wysłane <table border='0' bgcolor='yellow'> <tr><td width='150' align='center'><b>Imie</td><td width='150' align='center'><b>Nazwisko</td><td width='150' align='center'><b>Email</td><td width='150' align='center'><b>Telefon</td><td width='300' align='center'><b>Treść zamówienia</td></tr> <tr><td width='150' align='center'>$name_person</td><td width='150' align='center'>$surname_person</td><td width='150' align='center'>$email_person</td><td width='150' align='center'>$phone_person</td><td width='300' align='center'>$text </td></tr></table> </body></html> "; W formularzu mam pole wybory, nie wiem jak moge jako ostatniąpozycję w tym formularzu zapisać wybrane pozycje z pola wyboru. Mam taką pętle: Kod foreach($_POST['wybor1[]'] as $wybierz) { } Próbowałem w jej klamrach ten szablon umieścić i podać zmienną $wybierz jako ostatnia pozycja, lecz nie dało rady. Czyli tak: Kod foreach($_POST['wybor1[]'] as $wybierz) { $wiadomosc = " <html><head> <title>zamówienie klienta</title> </head> <body> Zamówienie zostało wysłane <br><br><br> <table border='0' bgcolor='yellow'> <tr><td width='150' align='center'><b>Imie</td><td width='150' align='center'><b>Nazwisko</td><td width='150' align='center'><b>Email</td><td width='150' align='center'><b>Telefon</td><td width='300' align='center'><b>wybrana usługa</td></tr> <tr><td width='150' align='center'>$name_person</td><td width='150' align='center'>$surname_person</td><td width='150' align='center'>$email_person</td><td width='150' align='center'>$phone_person</td><td width='300' align='center'>$wybierz </td></tr></table> </body></html> "; } Mógłbym prosić o podpowiedź, albo drobne rozwiązanie problemiku? dzięki, pozdrawiam -------------------- Chęci to nie wszystko, trzeba działać. B. Lee |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 112 Pomógł: 20 Dołączył: 10.04.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Proszę o przesłanie poprawnego tematu zgodnego z zasadami forum przedszkole do mnie lub innego moderatora wraz z linkiem do postu.
Do tego czasu zamykam. pozdr. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 6.07.2025 - 12:07 |