![]() |
![]() ![]() |
![]() |
-Achmes- |
![]()
|
Goście ![]() |
Zamierzam zacząć się uczyć php. Narazie nie umiem całkowicie nic. Tylko html.
Nie mam zamiaru uczyć się z kursów internetowych bo tego zwyczajnie nie lubię, choćby nie wiem jak taki kurs byłby dobry. Może jak opanuje podstawy to wtedy zacznę... No, ale do rzeczy. Chce kupić książkę o php dla kompletnie zielonych ; ) W sieci znalazłem taką książkę: http://helion.pl/ksiazki/phppwp.htm Tylko, że ona omawia php4. Nie wiem czy powinienem zacząć od tej wersji czy może odrazu zaczynać się uczyć z najnowszej wersji. Jakakolwiek byłaby wasza odpowiedź proszę także, jeżeli ktoś może o wystawienie opini o tej książce lub niech poleci inną książkę (szczególnie jeżeli powiecie, że lepiej zaczynać od php5). Pozdrawiam. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 4 465 Pomógł: 137 Dołączył: 26.03.2004 Skąd: Gorzów Wlkp. ![]() |
Kolego, rozumiem, że jesteś początkujący, ale temat książek jest już na forum
Temat: Ksiazki Oczywiście ucz się tylko PHP 5. PHP 4 umarło. Pozdrawiam, zamykam -------------------- To think for yourself you must question authority and
learn how to put yourself in a state of vulnerable, open-mindedness; chaotic, confused, vulnerability, to inform yourself. Think for yourself. Question authority. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 5.07.2025 - 18:23 |